Terra Tourism

Terra Tourism
Numele Agenţiei:
Terra Tourism
Persoana de contact:
Dunel Oana
Adresa:
bd. Matei Basarab, bl. MB12, sc. D, parter Slobozia
Telefon:
0761604571
Fax:
0243232464
Website:
http://www.alegebulgaria.ro
E-mail:
maryi_bt@yahoo.com

Descriere:


Agentia Terra Tourism este o companie cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comercializarea serviciilor turistice. Infiintata in anul 2004, compania cunoaste o dezvoltare rapida datorita calitatii serviciilor de calatorie oferite.

Organizare vacanţe în ţară si in strainatate
Oferim vacanţe în toata lumea , sejururi, circuite, chartere avion/ autocar, cazari individuale sau de grup, croaziere, organizam banchete pentru grupuri de elevi si studenti, tabere scolare, vacante personalizate pentru orice buget , city-break-uri, programe de tratament si refacere in statiuni balneare din tara si din strainatate, excursii de agreement si excursii culturale in statiuni montane din tara,Litoral, Delta Dunarii, Bucovina, Maramures,etc.

Destinatiile noastre: Romania, Bulgaria, Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Italia, Tunisia, Egipt, Franta, Anglia, Germania, Italia,Elvetia,Brazilia, Cuba, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Norvegia, Suedia, Danemarca, Belgia,Brazilia, Costa Rica, Maldive, Mexic, Seychelles, Statele Unite ale Americii, Thailanda, Jamaica, Bali, Singapore, Japonia, China ,Austria, Tenerife, Islanda, Peru...etc!
Pentru rezervari on-line: www.terratourism.ro

Suntem tour-operatori pe destinatia Bulgaria si oferim cele mai atractive oferte de vacanta pe litoral sau in statiunile montane si de spa din Bulgaria, la cele mai mici tarife de pe piata!

Pentru mai multe detalii consultati: http://www.terratourism.ro si http://www.alegebulgaria.ro

Mobil: 0722.444.887;0761604571;0753097007;0753097002
E-mail: office@terratourism.ro; rezervari@terratourism.ro; manager@terratourism.ro; asigurari@terratourism.ro

Turism prin Imagini

Terra Tourism

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: