World of Cruise

World of Cruise
Numele Agenţiei:
World of Cruise
Persoana de contact:
Iulia Gal
Adresa:
str. Dealului, nr. 21, et. 1, ap. 3 550010 Sibiu România
Telefon:
(+40) 369 408 981
Fax:
(+40) 369 450 945
Website:
www.croaziera.ro
E-mail:
info@croaziera.ro

Descriere:


Furnizor cu o lungă tradiţie de servicii prin internet!

Compania a fost înfiinţată în anul 1935 în Krombach, lângă Aschaffenburg – Germania, ca şi o societate de transport cu autocarul. Încă de pe atunci noi eram cu un pas înaintea celorlalţi: în anii 50 noi ne aflam printre primele companii, care organizau călătorii cu autocarul în Italia, astfel luând naştere în anul 1982 Agenţia de turism Nees GmbH, care şi-a făcut un renume în spaţiul Rin-Main datorită serviciilor oferite şi a calităţii acestora. Din anul 2002 facilităm comercializarea croazierelor prin intermediul internetului, înregistrând un succes din ce în ce mai mare!

Pentru piaţa din România operăm din sediul deschis la Sibiu.

Cele mai bune recomandări de croaziere

Recunoaştem – multe agenţii de turism se consideră specialişti în croaziere. Dar d-voastră nu priviţi orice pagină de internet, ci o priviţi pe a noastră – şi acest lucru ne face să ne simţim foarte mândri!
Continuitatea, competenţa şi deschiderea spre noile mijloace mass-media ne-au transformat, după 70 de ani de la înfiinţarea companiei, într-unul dintre cei mai mari intermediari de croaziere din Europa.
Suntem consideraţi o agenţie de top de către majoritatea companiilor de croaziere, primind oferte şi informaţii de primă mână. Acesta este avantajul d-voastră: multe oferte speciale de croaziere le găsiţi în exclusivitate doar la noi!

Visaţi să călătoriţi în stil mare?

Fie că alegeţi să călătoriţi cu Hapag Lloyd spre Insulele Canare, cu Costa pe Marea Mediterană, cu MSC pe Marea Baltică, cu Cunard peste Oceanul Atlantic, cu Royal Caribbean în Caraibe, cu Carnival în Bahamas, cu Princess în Alaska, cu NCL în Hawaii, cu Celebrity în America de Sud sau cu Holland America în Asia – în cadrul amplei noastre oferte de croaziere găsiţi cu siguranţă ceea ce vă doriţi! Navigaţi cu Queen Mary 2 peste Oceanul Atlantic, distraţi-vă la bordul vaselor companiei Azamara sau lăsaţi-vă răsfăţaţi din plin pe MS Europa, „cea mai bună navă de croazieră a lumii”... indiferent de ceea ce vă doriţi, noi vă oferim concediul de vis!

Pe toate fluviile, vă veţi simţi ca acasa.

Preferaţi o călătorie pe un fluviu? Nici o problemă! Fie Rinul sau Dunărea, fie Rhône-ul sau Saône-ul, fie Niprul sau Volga, fie Nilul sau Yangtze, fie Mississippi sau Amazon – pe vasele A-Rosa, Phoenix sau Viking veţi fi răsfăţaţi din plin!

Biroul nostru este: unde doriţi. Deschis: când doriţi. Contact: cum doriţi.

Cunoaşteţi situaţia: doriţi să faceţi o rezervare a unei călătorii, dar agenţia de turism este deja închisă. Sau agenţia de turism este deschisă, doar că agentul nu are experienţă necesară în domeniul croazierelor. Un asemenea lucru nu ni se poate întâmpla nouă! Agenţia noastră de turism este întodeauna la dispoziţia d-voastră când doriţi şi indiferent de locul în care vă aflaţi.
În cuprinzătoarea noastră bază de date găsiţi o gama diversificată de croaziere. Multe întrebări îşi găsesc singure răspunsul, pentru toate celelalte vă stă zilnic la dispoziţie echipa noastră de specialişti în croaziere, chiar si la sfârşit de săptămână sau în zilele de sărbătoare.

Turism prin Imagini

World Of Cruise

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: