Hanul Vestem

Numele pensiunii:
Hanul Vestem
Ţara:
Romania
Localitatea:
Sibiu
Telefon:
+ 0269 252 948, 0269 252 955
Adresa:
Dumbrava Sibiului


Descrierea zonei:

Sibiu este resedinta si cel mai mare oras al judetului cu acelasi nume, un important centru cultural si economic din partea sudica a Transilvaniei. Se gaseste in partea de sud a Transilvaniei, in depresiunea Cibinului, pe raul Cibin si in apropierea Muntilor Fagaras.
In anul 2007, Sibiu este denumit Capitala Europeana a Culturii.
Atractii turistice: Capela Sfintei Cruci, Biserica Reformata, Biserica Evanghelica Parohiala, Biserica din Brazi, Podul Mincinosilor, Turnul Scarilor, Turnul Sfantului, Piata Mare.

Descrierea pensiunii:

Hanul Vestern se gaseste in localitatea Selimbar, la mica distanta de Sibiu, la 5 km de Vestem si Talmaciu, fiind construit la mijlocul sec XIX.
Detine 43 de locuri de cazare in camere cu 1,2,3 locuri, dotate cu: telefon, bai proprii, TV digi, internet.
Alte facilitati: restaurant cu 70 de locuri ce ofera o gama larga de mancaruri traditionale.
Atractie: Carciuma din Batrani amplasata in incinta Complexului Muzeului Satului.

Facilităţi pensiune:

 • Acces auto
 • Acces Internet
 • Agrement
 • Curent electric
 • Incalzire centrala
 • Magazin in apropiere
 • Obiective turistice in apropiere
 • Parcare auto
 • Restaurant
 • Telefon
 • Tv cablu satelit

Trimite părerea ta

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (nu va fi publicată):

Părerea ta:

Cod de securitate
Codul de securitate:

Sibiul este denumit dupa raul Cibin care strabate orasul, reusind sa imbine deosebit de bine elementele medievale cu cele noi. Dateaza din secolul al XIII- lea, centrul sau pastrand un aspect sasesc pronuntat, asemanandu-se mult cu un oras din sudul Germaniei sau cu unul austriac. Detine dintre cele mai frumoase muzee, arhitectura este foarte bine pastrata, insa pe langa acestea, aici se afla un numar mare de restaurante si o viata de noapte intense. Din anul 2007 este desemnat ca fiind Capitala Culturala Europeana, moment in care s-a declansat un puternic process de de constructii, renovari si promovari

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Sibiu

 • Rentacar
 • Obiective turistice
  • Atrium Classic Cafe
   Atrium Classic Cafe Doriţi sa va relaxati in voie la o cafea? Sa cititi in liniste un ziar? Sau sa folositi internetul? Sa ascultati muzica buna? Sau sa staţi la o poveste cu prietenii? Sau pur si simplu sa pierdeti timpul? (hmm, asta n-ar fi trebuit sa spunem!) Pentru toate astea există ATRIUM CLASSIC CAFE.
   Localitatea: Sibiu
  • Bastionul Haller Generalul Austriac Castaldo a avut initiativa unei constructii in forma de piatra, iar proiectul a fost pus in sarcina lui Alessandro Clippa, arhitect, si a mesterilor Georg Waal si Peter Nurnberger. Bastionul este construit din caramida si umplut cu pamant, avand zidurile in lungime totala..
   Localitatea: Sibiu
  • Bastionul Soldisch
   Bastionul Soldisch Bastionul Soldisch este ultimul dintre bastioanele orasului, fiind construit intre 1622 si 1627. Ca dimensiuni este redus iar forma este de jumatate de trefla cu laturile drepte orientate spre Aleea Filosofilor.
   Localitatea: Sibiu
  • Biserica din Groapa \"Buna Vestire\"
   Biserica din Groapa "Buna Vestire" Biserica din Groapa este o biserica ortodoxa ridicata intre 1788 - 1789. Finantarea a venit de la vaduva Stana Hagi Petru Luca. Biserica a fost refacuta intre 1802 - 1803 de ginerele vaduvei dupa ce biserica a fost distrusa de cutremurul din 26 oct. 1802. In cimitirul de langa biserica se afl..
   Localitatea: Sibiu
  • Biserica dintre Brazi
   Biserica dintre Brazi Este cel mai vechi lacas de cult construit de Biserica Romana Unita cu Roma in Sibiu. Cladirea a fost ridicata intre anii 1778 si 1788 in stil baroc. Episcopul Grigore Maior a finantat proiectul. Recent biserica a fost restituita Bisericii Romane unite cu Roma, dupa ce mai multi ani Biserica ..
   Localitatea: Sibiu
  • Biserica si Complexul Ursulinelor
   Biserica si Complexul Ursulinelor Complexul Ursulinelor este format din Biserica greco-catolica si din fosta Manastire a Ursulinelor. Prima cladire ridicata pe acest loc in 1474 a fost o manastire dominicana pina in 1543. Complexul format din biserica si manastire, incadrat in planul literei L, prezinta elemente arhitecturale ata..
   Localitatea: Sibiu
  • Bisericile Fortificate
   Bisericile Fortificate Bisericile Fortificate sunt o raritate in Europa, iar in Transilvania sasii au construit la un moment dat peste 300 de astfel de structuri. Cele mai multe au fost construite intre secolele XII si XVI, in zona Medias si Sibiu. Spre deosebire de cetatile din vestul Europei, bisericile - cetati d..
   Localitatea: Sibiu
  • Bufnita
   Bufnita Cel mai vechi local din Sibiu care functioneaza fara intrerupere in acelasi spatiu este Bufnita, de pe strada N. Balcescu. Actuala denumire o poarta din 1922. Restaurantul este mare, chelnerii cam putini si uneori par cazuti din Luna. Insa daca ai rabdare, renteaza.
   Localitatea: Sibiu
  • Butoiul de Aur
   Butoiul de Aur Butoiul de Aur este cel mai vechi restaurant din Romania. Restaurantul 'Butoiul de Aur' este situat pe Pasajul Scarilor - starada care face legatura dintre Orasul de Sus si Orasul de Jos prin doua ramificatii de scari si arcade care inconjoara zidurile cetatii din jurul Bisericii Evanghelice co..
   Localitatea: Sibiu
  • Catedrala Evanghelica
   Catedrala Evanghelica Biserica Evanghelica din Sibiu a fost construita in anul 1520. In acelasi loc existase o veche bazilica romanica inca din secolul XII. Biserica este un amplu edificiu in stil gotic, cu planul format dintr-un cor poligonal compus din trei travee, flancat la nord de o sacristie ; urmeaza spre vest ..
   Localitatea: Sibiu
 • Unități de cazare
 • Oferte turistice

Oferte turistice in Sibiu

Harta Sibiu

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0014&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: