Pensiunea Casa Ioana

Numele pensiunii:
Pensiunea Casa Ioana
Ţara:
Romania
Localitatea:
Busteni
Telefon:
0722 664 922
Adresa:
Str Unirii nr 11, Busteni, Prahova


Descrierea zonei:

Busteni este un mic orasel de munte situat in partea de N a judetului Prahova, pe valea Prahovei, Muntii Bucegi.
Altitudine medie de 850m. Este una din cele mai populare statiuni montane, oferind panorame spectaculoase, activitati de vacanta( ski, excursii montane).
Atractii: Casa scriitorului Cezar Petrescu( 1918), Castelul Cantacuzino( 1910), Biserica Domneasca( 1889), Cascada Urlatoarea, Babele si Sfinxul Grupul batranilor, Parcul national Bucegi, Poiana Crucii

Descrierea pensiunii:

Casa Ioana din Busteni este recent construita si dispune de toate utilitatile unei case moderne, recomandata pentru odihna si confort.
Detine 2 dormitoare dotate cu TV cablu, baie, living, acces la bucatarie, gratar in curte.
Pensiunea se poate inchiria la cheie.

Facilităţi pensiune:

 • Acces auto
 • Agrement
 • Curent electric
 • Incalzire centrala
 • Obiective turistice in apropiere
 • Parcare auto
 • Tv cablu satelit

Pensiunea Casa IoanaPensiunea Casa IoanaPensiunea Casa IoanaPensiunea Casa Ioana

Trimite părerea ta

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (nu va fi publicată):

Părerea ta:

Cod de securitate
Codul de securitate:

Valea Prahovei este cea mai cautata destinatie turistica montana din Romania, ce a suferit numeroase investitii. Dintre acestea, Statiunea Busteni detine un farmec aparte ce se datoreaza peisajului deosebit oferit de crestele Bucegilor, de cladirile cu arhitectura specifica locala si asezarile in sine. Statiunea Busteni este locul de plecare in cele mai multe trasee turistice din Muntii Bucegi.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Busteni

 • Obiective turistice
  • Babele (Muntii Bucegi)
   Babele (Muntii Bucegi) Babele sunt formatiuni stancoase situate in apropiere de varful Baba Mare (altitudine 2292 m), situat in masivul Bucegi din Carpatii Meridionali. Imediat sub varf se afla Cabana Babele de unde pornesc majoritatea drumetiilor in muntii bucegi. Babele s-au format ca urmare a actiunii vantului a..
   Localitatea: Busteni
  • Biserica Domneasca
   Biserica Domneasca Biserica Domneasca este o biserica ortodoxa construita in 1889. Este o ctitorie a regelui Carol I si a reginei Elisabeta si se remarca prin arhitectura deosebita, dotarile interioare (icoanele din interior sunt originale fiind pictate Gheorghe Tattarescu) si vechimea sa. Biserica este o copie ..
   Localitatea: Busteni
  • Casa scriitorului Cezar Petrescu
   Casa scriitorului Cezar Petrescu Casa scriitorului Cezar Petrescu din Busteni este locul unde scriitorul a creat majoritatea operelor sale. Aici sunt expuse scoarte vechi, mobilier rustic, ceramica romaneasca, statui si tablouri pictate de mari artisti ai vremii. Impresionanta este si biblioteca personala a lui Cezar Petrescu, c..
   Localitatea: Busteni
  • Castelul Cantacuzino
   Castelul Cantacuzino Castelul Cantacuzino a fost cladit in anul 1911 in parcul al carui proprietar a fost Printul Gheorghe Grigore Cantacuzino zis “Nababu” din cauza averii sale impresionante. Se spunea ca ar fi putut pava intreaga curte aferenta castelului cu monedele sale de aur. Castelul este inconjurat de..
   Localitatea: Busteni
  • Crucea Eroilor Neamului
   Crucea Eroilor Neamului Crucea eroilor Neamului este cunoscuta si sub numele de Crucea de pe Caraiman fiind ridicata intre anii 1926 - 1928 prin grija Majestatii Sale Regina Maria in cinstea celor cazuti pe campurile de lupta de pe Valea Prahovei pentru intregirea neamului in primul razboi mondial. Monument unic in tara..
   Localitatea: Busteni
 • Unități de cazare

Harta Busteni

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0005&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: