Pensiunea CRISLIV***

Numele pensiunii:
Pensiunea CRISLIV***
Ţara:
Romania
Localitatea:
Pitesti
Telefon:
Tel.:0248-21.45.72
Adresa:
PiteSti, Str. Zorilor nr. 21Facilităţi pensiune:

Trimite părerea ta

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (nu va fi publicată):

Părerea ta:

Cod de securitate
Codul de securitate:

Alte informaţii despre Pitesti

 • Rentacar
 • Obiective turistice
  • Biserica Domneasca Sf. Gheorghe
   Biserica Domneasca Sf. Gheorghe Biserica Domneasca Sf. Gheorghe se afla in centrul Pitesti, judetul Arges, in Piata Vasile Milea, si este cea mai populara biserica medievala din oras. Lacasul de cult a fost construit de domnitorul Constantin Sterban si sotia acestuia, Doamna Balasa, pe locul unde inainte se inalta o biserica..
   Localitatea: Pitesti
  • Biserica Sf. Mucenic Mina
   Biserica Sf. Mucenic Mina Biserica Sf. Mucenic Mina reprezinta cel mai vechi lacas de cult din orasul Pitesti, judetul Arges, datand din anul 1564. Biserica a fost construita de Ioan Norocea si sotia sa, fiica domnitorului Mircea Ciobanu. Intre anii 1911 si 1914 trece printr-un proces de restaurare la initiativa preotu..
   Localitatea: Pitesti
  • Biserica Sfanta Vineri
   Biserica Sfanta Vineri Biserica Sfanta Vineri din Pitesti, judetul Arges, a fost construita in anul 1827, pe locul unei biserici mai vechi datate din secolul XVIII. Lacasul de cult a fost refacut in stil neoromanesc in anul 1912 de catre arhitectul Ioan Socolescu. Edificiul dispune de trei turle iar vizitatorii sai ..
   Localitatea: Pitesti
  • Biserica Sfantul Nicolae Biserica „Sfantul Nicolae” este un lacas de cult ortodox. Inainte de jumatatea secolului al XVIII-lea, in Targul Pitesti, pe Ulita Mare, devenita strada Serban-Voda si numita de comunisti Strada Victoriei, s-a zidit Biserica cu hramul Sfantul Nicolae. In 1802 a fost distrusa de un cutremur, ..
   Localitatea: Pitesti
  • Bustul lui Alexandru Ioan Cuza
   Bustul lui Alexandru Ioan Cuza Bustul domnitorului Alexandru Ioan Cuza a fost sculptat de Romanelli, fiind una dintre cele mai reusite opere dedicate proeminentului politician. Cuza a fost domn al Moldovei pe 17 ianuarie 1859 si in Tara Romaneasca pe 5 februarie al aceluiasi an, acesta fiind unul dintre partizanii uniunii d..
   Localitatea: Pitesti
  • Cabinetul Numismatic
   Cabinetul Numismatic Cabinetul numismatic este structurat pe trei sectiuni si cuprinde 6380 exponate: 1. Numismatica: 5508 monede (bronz, argint, aur), individuale sau tezaure (sec. IV a.Chr. – sec. XXI); 2. Decoratii: 200 ordine, cruci, medalii, insemne; 3. Medalistica: 400 medalii si plachete..
   Localitatea: Pitesti
  • Cinematograful Modern
   Cinematograful Modern Cinematograful Modern a fost construit in anul 1912 de catre arhitectul Eracle Lazarescu si reprezinta fostul sediu al Bancii Populare. Cinematograful a fost renovat intre anii 1964-1965, aducandu-i-se imbunatatiri substantiale, iar in anul 1971 s-a amenajat erajul superior pentru Clubul Tehnic.
   Localitatea: Pitesti
  • Curtea de Apel Arges
   Curtea de Apel Arges Curtea de Apel Arges (sau Palatul Justitiei) a fost construit in anul 1910, fiind proiectat de arhitectul Eracle Lazarescu. Cladirea impresioneaza prin stilul arhitectural neoclasic, interioarele somptuoase si salile elegante. In perioada 1955-1996, edificiul a gazduit Palatul Culturii si Bibl..
   Localitatea: Pitesti
  • Galeria de Arta „Rudolf Schweitzer-Cumpana”
   Galeria de Arta „Rudolf Schweitzer-Cumpana” Galeria de Arta functioneaza intr-o cladire din 1886 (arh. Ion N. Socolescu), care pana in anul 1970 a adapostit Primaria orasului. Are un patrimoniu de 1100 lucrari de pictura si sculptura clasica si contemporana. In salile de la etaj sunt expuse lucrari de Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian, Th..
   Localitatea: Pitesti
  • Galeria de Arta Naiva
   Galeria de Arta Naiva A fost deschisa in anul 1971, fiind primul muzeu de acest gen din tara, ce cuprinde lucrari ale pictorilor consacrati: Gheorghe Babet, Gheorghe Boanca, Costel Bogatu, Anca Bota, Valentin Bota, Mihai Dascalu, Ion Maric, Petru Mihut, Ghita Mitrachita, Ion Negru, Ion Nicodim, Gheorghe Doja, Stefan D..
   Localitatea: Pitesti

Harta Pitesti

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0028&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 502 Cannot find server. in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: