Pensiunea Incom

Numele pensiunii:
Pensiunea Incom
Ţara:
Romania
Localitatea:
Vatra Dornei
Telefon:
0744751561 0232 275 170
Adresa:
Str. Negresti, Nr. 42-46


Descrierea zonei:

Pensiunea Incom se afla in Vatra Dornei in apropiere de telescaun si ofera spre cazare 6 camere single, 10 camere duble si 6 camere cu trei paturi, toate dotate cu bai proprii.
Aceasta dispune de un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri si o terasa rustica, unde se pot organiza petreceri si mese festive, parcare, sauna, jacuzzi si sala de gimnastica.

Descrierea pensiunii:

Vatra Dornei e situata la o altitudine de 800 de m , intre Campulung Moldovenesc si Bistrita.
Situata in nordul tarii, intr-una din cele mai pitoresti depresiuni ale Carpatilor Orientali, Tara Dornelor, Vatra Dornei este o localitate turistica foarte cautata datorita apelor termale, a peisajului, climei si facilitatilor de practicare a schiului.
Statiunea inconjurata de munti este un loc ideal pentru odihna si petrecere a vacantei, oferind posibilitati de practicare a sporturilor de iarna si a alpinismului, fiind in acelasi timp si o importanta statiune balneara.

Facilităţi pensiune:

 • Acces auto
 • Acces Internet
 • Aer conditionat
 • Agrement
 • Bar de zi
 • Curent electric
 • Incalzire centrala
 • Obiective turistice in apropiere
 • Parcare auto
 • Restaurant
 • Telefon
 • Tv cablu satelit

Pensiunea IncomPensiunea IncomPensiunea IncomPensiunea Incom

Comentarii

Nume: Ne```o
Continut: Incom???? Ar trebui sa va ganditi foarte bine inainte de a lua decizia sa va instalati sau mai mult, inainte de a va cumpara bilete pentru aceasta pensiune. Cu un personal necalificat, incompetent, care habar nu au sa poarte o discutie normala cu un client. Nu sa schimbat nimic de ani de zile dupa cum arata toate pe acolo. Este un contrast izbitor intre ce te astepti sa gasesti si realitate. "D-nul" Marin, administrator sau ce o fi el este mai tot timpul beat si nu are nici o treaba cu domeniul de activitate. Cred ca au pile pe la sanipid si celelalte institutii la cum sunt toate servite pe acolo si totusi nu-i intreaba nimeni de sanatate. Despre mancare nu are rost sa mai vorbim. Sfatul meu.. lauti-va pachet de acasa, lenjerie, dezinfectant si multe altele. Dar daca totusi va hotarati sa incercati "senzatii tari" mare atentie la ce lasati in camera cand iesiti la plimbare. Sar putea sa gasiti lipsuri in buget la intoarcere.... Ar mai fi multe..
Data:04.05.2010
Nume: stoian magdalena
Continut: care sunt aceste conditii decente? conditii de grajd, cu gandaci , paianjeni, mizerie de nici in cele mai negre vise nu mi-as fi putut inchipui, mancarea se prepara afara, in praf si mizerie, la chiuveta curge rugina in loc de apa, saltele pline de excremente, apa netras la wc de vreo 2 zile la primirea camerei, cearceafuri pline de vopsele , iar de personal ce sa mai zic, aerian complet, cu motivatia ca nu cunosc ce inseamna hotel de 2 stele care ar trebui sa aiba wc pe hol, nu in camera, de parca ai fi putut folosi o asemenea mizerie.Am facut un scandal de nedescris dar se pare ca d-nii administratori au pile mult prea mari, dar sa vedem si pana cand
Data:06.08.2009
Nume: DaRk_LiLiTh
Continut: Alegeti INCOM daca va doriti paduchi la intoarcerea din vacanta...Alegeti INCOM daca vreti sa ajungeti la spital din cauza mancarii alterate...Alegeti INCOM ca sa dormiti intr-un pod/mansarda unde ploua/ninge!CONDITIILE SUNT MIZERABILE,MANCAREA ALTERATA SI PERSONALUL...DE NEDESCRIS!Nu pot sa cred ca INCOM SA IASI mai functioneaza...
Data:15.06.2009
Nume: Mihaela
Continut: Dragut! Conditii decente, curatenie exemplara, personal foarte amabil...merita incercat!...mai ales la pretul asta...
Data:08.05.2009

Trimite părerea ta

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (nu va fi publicată):

Părerea ta:

Cod de securitate
Codul de securitate:

Vatra Dornei este una dintre cele mai pitoresti depresiuni ale Carpatilor Orientali. Se afla la 105 km de Municipiul Suceava, 40km de Campulung Moldovenesc si 85km de municipiul Bistrita fiind atestata documentar din anul 1410, primele incercari de dezvoltare a statiunii balneologice moderne incepand cu anii 1807- 1811.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Vatra Dornei

 • Obiective turistice
  • Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegetica
   Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegetica Sectia de stiinte naturale s-a infiintat in 1957, dar actul nasterii dateaza din 1952, cand invatatorul Dumitru Andriescu din comuna Dorna Candrenilor a donat obiecte de peste 100 de ani. In urma reorganizarii, muzeul isi prezinta exponatele in mod atractiv. Astfel, sunt prezentate doua aspect..
   Localitatea: Vatra Dornei
  • Muzeul Etnografic Muzeul este adapostit in fosta primarie a orasului construita in 1897 si declarata monument istoric. Expozitia de etnografie cu caracter permanent ofera o imagine retrospectiva, complexa si convingatoare asupra bogatei civilizatii traditionale montane, bucovinene in general si a zonei Dornelor in..
   Localitatea: Vatra Dornei
 • Unități de cazare

Harta Vatra Dornei

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0004&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: