Pensiunea VIORICA**

Numele pensiunii:
Pensiunea VIORICA**
Ţara:
Romania
Localitatea:
Vatra Dornei
Telefon:
Tel.:0230-37.15.28
Adresa:
Vatra Dornei, Str. Oborului nr.19A


Descrierea zonei:

In partea de sud a Muntilor Bucegi, in plina zona subcarpatica, pe un platou situat in dreapta Prahovei, intre Comarnic (la nord) si Campina (la sud), la o departare de 103Km de capitala tarii se gaseste asezat orasul si statiunea turistica BREAZA.Davosul Romaniei, sectorul sapte al Bucurestiului, orasul cantemiristilor, capitala golfului sunt cateva dintre atributele ce-i confera frumosului oras de la poalele Bucegilor statutul de statiune climaterica in continua dezvoltare, vizitata fiind de tot mai multi turisti romani si straini. Statiunea este renumita pentru avantajele sale climaterice: clima este moderata, fiind zona cu cele mai multe zile insorite din an, aerul este incarcat cu ozon si cu ioni negativi. Pozitia izolata fata de traficul rutier intens de pe Valea Prahovei, clima moderata si pitorescul asezarii, fac din aceasta statiune balneoclimaterica destinatia turistilor aflati in cautarea unui remediu pentru tratarea afectiunilor respiratorii, a bolilor cardio-vasculare, cat si a nevrozelor.

Descrierea pensiunii:

Pensiune Viorica este alcatuita din 6 camere cu o capacitate de minim 12 locuri de cazare, cu incalzire centrala proprie.Parter:receptie, bar de zi, salon cu o capacitate 30 de locuri, separeuri pentru recreere si pentru servirea cafelei,terasa acoperita,bucatarie si un grup sanitar comun.Etaj:6 camere, din care 3 camere cu pat matrimonial si 3 camere cu 2 paturi, bai complet echipate in fiecare camera, cu dus; tv cu cablu, salon de recreere si terasa.

Facilităţi pensiune:

 • Acces auto
 • Acces bucatarie
 • Curent electric
 • Restaurant

Pensiunea VIORICA**Pensiunea VIORICA**

Trimite părerea ta

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (nu va fi publicată):

Părerea ta:

Cod de securitate
Codul de securitate:

Vatra Dornei este una dintre cele mai pitoresti depresiuni ale Carpatilor Orientali. Se afla la 105 km de Municipiul Suceava, 40km de Campulung Moldovenesc si 85km de municipiul Bistrita fiind atestata documentar din anul 1410, primele incercari de dezvoltare a statiunii balneologice moderne incepand cu anii 1807- 1811.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Vatra Dornei

 • Obiective turistice
  • Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegetica
   Muzeul de Stiintele Naturii si Cinegetica Sectia de stiinte naturale s-a infiintat in 1957, dar actul nasterii dateaza din 1952, cand invatatorul Dumitru Andriescu din comuna Dorna Candrenilor a donat obiecte de peste 100 de ani. In urma reorganizarii, muzeul isi prezinta exponatele in mod atractiv. Astfel, sunt prezentate doua aspect..
   Localitatea: Vatra Dornei
  • Muzeul Etnografic Muzeul este adapostit in fosta primarie a orasului construita in 1897 si declarata monument istoric. Expozitia de etnografie cu caracter permanent ofera o imagine retrospectiva, complexa si convingatoare asupra bogatei civilizatii traditionale montane, bucovinene in general si a zonei Dornelor in..
   Localitatea: Vatra Dornei
 • Unități de cazare

Harta Vatra Dornei

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0004&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: