CIRCUIT PRAGA - Craciun 2017 - plecare pe 22 decembrie

 CIRCUIT PRAGA - Craciun 2017 - plecare pe 22 decembrie
Numele Agenţiei:
Paralela 45 Pipera
Zona:
Europa
Categoria cazare:
Hotel ****
Transport:
Avion
Tipul ofertei:
Craciun
Preţ generic:
285 EUR
Durata
5 zile
Perioada
22.12.2017 - 26.12.2017
Plecare din
Bucuresti
Ofertă valabilă până la:
26.12.2018
Introdusă la data de:
06.11.2017

Preţuri

Perioada loc in camera dubla
22.12.2017 - 26.12.2017 285 euro

Preţurile sunt de tipul: Persoana / Circuit

Descriere

Ziua 1: BUCURESTI - PRAGAIntalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 10:45 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 12:45 si sosire la Praga la ora locala 13:40. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske NAAmestA (oprire la ora fixa pentru spectacolul papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), strada de aur (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer si cazare la hotel Belvedere 4* sau similar. Seara, optional, va propunem sa admirati luminile orasului si panorama castelului din Praga intr-o frumoasa croaziera cu cina pe raul Vltava.

Ziua 2: EXCURSIE OPTIONALA LA DRESDAMic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi inaintea Craciunului sau excursie optionala la Dresda, numita si Florenta de pe Elba. Se pot vizita castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Vom vizita si Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, cea mai veche din Germania, organizata inca din anul 1434. Intoarcere la Praga. Seara, va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup piata de Craciun din Praga.

Ziua 3: EXCURSIE OPTIONALA LA KARLOVY VARY. OPTIONAL, CINA DE CRACIUN. Dupa micul dejun, excursie optionala la Karlovy Vary, cunoscuta statiune balneoclimaterica din Europa centrala, prin izvoarele sale termale precum si prin portelanul si sticla fabricate de micii mestesugari. Seara, optional, cina traditional ceheasca, in timpul careia veti descoperi muzica folclorica ceheasca, veti experimenta preparatele traditionale si veti consuma nelimitat renumita bere. Seara, optional, cina de Craciun traditional ceheasca in Praga la unul din cele mai renumite restaurante din oras. In timpul cinei vom descoperi muzica folclorica ceheasca si vom experimenta preparatele locale si renumita bere.

Ziua 4: PRAGA. OPTIONAL, CONCERT DE GALA SPECIAL DE CRACIUNMic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Seara, optional, participare la concertul de gala special de Craciun sustinut de prestigioasa orchestra simfonica din Praga. Concertul va avea loc in cea mai faimoasa cladire pentru concerte din Praga: Rudolfinum. Pe langa muzica deosebita, vom putea admira si aceasta bijuterie arhitectonica in stil neo-renascentist construita in anul 1881. Din programul concertului fac parte piese ale compozitorilor Smetana, Mozart si Bizet.

Ziua 5: PRAGA - BUCURESTIMic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Bucuresti cu decolare la ora 12:45. Sosire in Bucuresti la ora 15:35.

Servicii incluse

transport cu avionul Bucuresti Praga si retur, compania TAROM;
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4*;
tur panoramic de oras de jumatate de zi;
transferuri aeroport hotel aeroport;
insotitor roman de grup.

Notă:

NU SUNT INCLUSE:
taxele de aeroport 135 EURO/ persoana pot suferi modificari;
intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale
cina traditionala de Craciun (optionala);
asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
bacsisuri pentru soferi si ghizi locali (se practica)

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ORE LOCALE):
22.12 Bucuresti 12:45 Praga 13:40
26.12 Praga 12:45 Bucuresti 15:35


Contact:

Paralela 45 Pipera
Blvd Pipera nr 36 , Bucuresti
tel: 0720499288; fax: 021 340 46 67
e-mail: terra.holidays@gmail.com
www.paralela45luxury.ro

Trimite o întrebare către Paralela 45 Pipera

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (unde vei primi răspunsul):

Telefon:

Întrebare ta (mesajul şi răspunsul pot fi publicate în pagina ofertei):

Cod de securitate
Codul de securitate:

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: