Revelion 2019 de 5* in Azore

Revelion 2019 de 5* in Azore
Numele Agenţiei:
Dal Travel
Zona:
Europa
Categoria cazare:
Hotel *****
Transport:
avion
Tipul ofertei:
Revelion
Preţ generic:
960 EUR
Durata
9 zile
Perioada
29.12.2018 – 06.01.2019
Plecare din
Bucuresti
Ofertă valabilă până la:
06.01.2019
Introdusă la data de:
17.08.2018

Preţurile sunt de tipul: Persoana / Circuit

Descriere


AVANTAJE DAL TRAVEL

 7 nopţi cazare în Sao Miguel hotel 5*
 zbor cu o singură escală cu compania Tap Portugal
 Excursie Excursie la Lagoa de Fogo
 de ½ zi la Sete Cidades
 Tur panoramic de ½ zi Ponta Delgada
 Conducător român de grup
 BONUS asigurare medicală şi storno


REVELION DE 5* ÎN AZORE

Insula Sao Miguel: Ponta Delgada – Lagoa do Fogo – Vila Franca – Furnas – Sete Cidades – Nordeste

Vă invităm într-o inedită incursiune insulară, prilej de a descoperi natura în forma sa unică şi originală a uneia dintre cele mai frumoase insule ale arhipelagului Azore, care cu cele 9 insule de o frumuseţe remarcabilă ce plutesc în Oceanul Atlantic, insuflă misterul unor poveşti romantice şi legende locale de neînţeles. V-ați imaginat vreodată că vă puteți trezi dimineața și să aveți în față o mare de o culoare ireală? Iar despre apus, vă garantăm că este întotdeauna fenomenal, ceea ce face ca Insula Sao Miguel să fie un loc magic și calm. Mama Natură va fi întotdeauna prezentă în peisajul exuberant, îmbrăcat în nuanţe de verde, care fuzionează cu albastrul ceresc al mării. La cumpăna dintre ani vă veți bucura de ospitalitatea tradiţională a localnicilor Insulei Sao Miguel, veți savura aromele speciale ale bucătăriei locale şi veți experimenta deliciile pe care numai aici le veți găsi!

Perioada: 29.12.2018 – 06.01.2019

Ziua 1 / 29.12.2018: Bucureşti – Lisabona – Ponta Delgada / Insula Sao Miguel
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Tap Portugal). Plecare spre Lisabona cu zborul companiei Tap Portugal TP 1325 (05:50 / 08:25) de unde se va pleaca spre Insula Sao Miguel cu zborul companiei Tap Portugal TP 1867 (11:05 / 12:30). După sosirea în Ponta Delgada, capitala insulei Sao Miguel, vom fi transferaţi pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 2 / 30.12.2018: Ponta Delgada – Lagoa do Fogo – Ponta Delgada
Mic dejun. Întâlnire cu ghidul local pentru un tur panoramic şi pietonal al oraşului Ponta Delgada, cel mai populat oraş din Insulele Azore. În timpul turului vom avea prilejul de a admira clădirea Primăriei, una dintre cele mai frumoase clădiri în stil baroc din Ponta Delgada, iniţial casa unei familii bogate de comercianţi din sec. al XVII-lea, Biserica Sao Sebastian, biserica principală a oraşului, ridicată în sec. al XV-lea, Fortăreaţa Sao Bras (intrare inclusă), care datează din perioada Renaşterii şi Praca Goncalo Velho Cabrail, centrul oraşului Ponta Delgada, unde se găsesc cele trei arcade ale zidului vechi al oraşului. Un alt punct de atracţie pe care îl vom vedea îl reprezintă frumoasele grădini botanice, cu o atenţie specială acordată grădinii Palatului Sant’Ana, construcţie din sec. al XIX-lea, care reprezintă reşedinţa Preşedintelui Guvernului Regional al Insulelor Azore. După-amiază, însoțiți de ghidul local, vom face o excursie de o jumătate de zi la Lagoa do Fogo, un lac imens albastru, de aprox. 2 km lungime şi 1 km lăţime, situat în centrul insulei, supranumit „Lacul focului”, înconjurat de munţi înalţi şi vegetaţie endemică luxuriantă. Ne vom deplasa de-a lungul coastei de nord spre Ribeira Grande, situat la 18 km nord-est de Ponta Delgada, unde vom face o scurtă oprire pentru a vedea Biserica Espirito Santo. Aceasta datează din sec. al XVII-lea, fiind una dintre cele mai atractive structuri în stil baroc din întreg arhipelagul. Vom vizita apoi o fabrică în care se produce celebrul lichior din fructul pasiunii, considerat unul dintre simbolurile Insulelor Azore. Excursia va continua pe drumul de munte, spre Lagoa do Fogo, pe parcurs oprindu-ne pentru a admira panorama coastei nordice şi sudice a insulei. Traseul ne va conduce spre satul Lagoa, unde vom vizita o fabrică de ceramică. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 3 / 31.12.2018: Ponta Delgada
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale sau pentru relaxare la piscina hotelului. Seara participare la Cina Festivă de Revelion cu muzică live şi dans în restaurantul hotelului (supliment obligatoriu), prilej cu care veţi admira un extraordinar foc de artificii. La Mulţi Ani 2019!
Ziua 4 / 01.01.2019: Ponta Delgada
Mic dejun. În prima zi a anului veți avea timp pentru odihnă după petrecerea din noaptea de Revelion sau puteți face vizite individuale în centrul orașului Ponta Delgada. Cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 5 / 02.01.2019: Ponta Delgada – Sete Cidades – Ponta Delgada
Mic dejun. Însoțiți de ghidul local vom face o excursie de o jumătate de zi la Sete Cidades, una dintre cele mai renumite zone din Insulele Azore. Ne vom opri în punctul de belvedere de la Vista do Rei de unde vom admira priveliştea asupra celui mai mare lac din Insulele Azore, situat într-un imens crater vulcanic şi care este de fapt format din două lacuri: Lacul Albastru şi Lacul Verde. În continuarea zilei vom vedea şi alte minunăţii ale zonei cum ar fi lacul ascuns Santiago şi punctul de belvedere Pico do Carvao, care ne va oferi o vedere panoramică asupra centrului şi coastelor nordice şi sudice ale insulei. Timp liber pentru dejun. Vom vizita apoi plantaţiile de ananas şi vom degusta aromatul lichior de ananas din această zonă. Întoarcere la Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 6 / 03.01.2019: Ponta Delgada – Vila Franca – Furnas – Ponta Delgada
Mic dejun. Excursie opţională de o zi la Furnas cu dejun inclus. Veţi pleca spre Furnas, o zonă bogată în izvoare minerale, cu ape fierbinţi şi reci, poziţionată în imediata apropiere a trei vulcani activi. În trecut localnicii evitau să păşească prin zona aceasta, deoarece din cauza aburilor care ieşeau din pământ şi a anumitor locuri în care suprafaţa pământului era foarte fierbinte, credeau că aici se află anumite energii negative sau că ar fi un portal spre infern. Între timp, Furnas s-a populat, devenind probabil cel mai important obiectiv turistic din Insulele Azore, după “vânătoarea” de balene. Pe traseu veţi face o scurtă oprire în Vila Franca, prima capitală a insulei, dar care a fost mutată după ce un cutremur a distrus oraşul în anul 1522. Turul va continua cu vizitarea fabricii de ceai a celei mai vechi companii de ceai din Europa, Gorreana, recunoscută pe plan internaţional pentru ceaiurile sale. Dejun „Cozido”, preparat în vase îngropate în pământul fierbinte al insulelor (băuturi incluse). În continuarea zilei veţi vizita Parcul Terra Nostra, amenajat încă din sec. al XVIII-lea, unde veţi avea şansa de a observa numeroase specii botanice din întreaga lume, copaci seculari, precum şi piscina naturală cu apă termală. Întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 7 / 04.01.2019: Ponta Delgada – Nordeste – Ponta Delgada
Mic dejun. Excursie opționala de o zi în regiunea Nordeste cu dejun inclus. Veți pleca spre Nordeste, în nordul insulei, care reprezintă zona cea mai verde și în același timp cea mai colorată a insulei Sao Miguel, care în anul 2011 a primit premiul pentru cea mai înflorată regiune a Europei. Prima oprire va fi la Parcul Natural Ribeira dos Caldeiroes, realizat în urma unui proiect de evaluare peisagistică care a vizat utilizarea în scopuri turistice a morilor de apă. Turul va continua spre punctul de belvedere Vista vis Barcos, unde veți vedea punctul cel mai estic al insulei, Ponta do Arnel. Vă veți îndrepta apoi spre punctul de belvedere Ponta do Sossego de unde veți putea admira o zonă plină de flori care acoperă aprox. 13000 m², distribuită în terase situate la altitudini diferite. Următoarea oprire va fi la Ponta da Madruga, o altă locație cu o vedere unică asupra insulei. Itinerariul zilei va continua spre coasta de sud până în localitatea Povoação, primul loc populat de pe această insulă în anul 1432. După dejun întoarcere în Ponta Delgada pentru cazare la Hotel Azor 5* (sau similar).
Ziua 8 / 05.01.2019: Ponta Delgada – Lisabona
Mic dejun. Eliberarea camerelor se va face la ora 12:00. Timp liber pentru activități individuale. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Lisabona cu compania Tap Portugal, zbor TP 1862 (18:05 / 21:15) de unde se va pleaca spre București cu zborul companiei Tap Portugal TP 1324 (23:05 / 05:05).
Ziua 9 / 06.01.2019: Bucureşti
Sosire la Bucureşti la ora 05:05.

TARIF: 960 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 350 EURO
(tarif valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10-14 turişti, tariful se va majora cu 90 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport continental cu avionul pe rutele: Bucureşti – Lisabona – Bucureşti, cu zborurile companiei Tap Portugal
- transport cu avionul pe rutele interne: Lisabona – Insula Sao Miguel – Lisabona, cu zborurile companiei TAP Portugal
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 7 nopţi cazare în Ponta Delgada în hotel de 5*
- mesele menționate în program: 7 mic dejunuri
- tur panoramic și pietonal de ½ zi în Ponta Delgada din Insula Sao Miguel, cu ghid local
- excursie la Lagoa do Fogo cu ghid local
- excursie de o jumătate de zi la Sete Cidades cu ghid local
- tururile şi transferurile menţionate în program
- intrările la obiectivele din program, unde nu este menţionat altfel
- conducător român de grup
- asigurarea agenţiei în caz de insolvabilitate / faliment
- BONUS: asigurarea medicală şi storno

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile continentale şi locale: aprox. 290 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de compania aeriană, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- Cina Festivă de Revelion: 170 euro/pers. (supliment obligatoriu)
- taxa de oraş (unde se percepe) se achită la recepţia hotelului
- bacşişuri: 25 euro/pers. pentru şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- excursiile opţionale, care se rezervă şi se achită din ţară, tarifele acestora fiind valabile pentru un grup de 15 persoane. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerii locali:
• 1 zi excursie Furnas – Insula Sao Miguel cu dejun “Cozido” şi băuturi incluse: aprox. 70 euro/pers.
• 1 zi excursie Nordeste cu dejun și băuturi incluse: aprox. 70 euro/pers.

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei sau carte de identitate valabilă

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor
- diferenţa de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program
- agenţia îşi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »
Contact:

Dal Travel
Strada George Enescu , NR. 33,Ap.2, SECTOR 1 , Bucuresti
tel: 021 3197062; fax: 021 3197063
e-mail: iuliana.busa@daltravel.ro
www.daltravel.ro

Trimite o întrebare către Dal Travel

Numele tău:

Adresa ta de e-mail (unde vei primi răspunsul):

Telefon:

Întrebare ta (mesajul şi răspunsul pot fi publicate în pagina ofertei):

Cod de securitate
Codul de securitate:

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: