Africa de Sud e o tara situata in extremitatea sudica a continentului African. Aceasta are trei capitale: Cape Town, capitala legislativa, politica si resedinta parlamentului, Pretoria, capitala administrativa si resedinta guvernului si Bloemfontein, capitala Judiciara.

» Citeşte mai mult

Albania, oficial Republica Albaneza, e situata in sud-estul Europei. Cunoscuta si sub numele de Shqipari, Tara Vulturilor, aceasta e una din cele mai mici tari din Europa.

» Citeşte mai mult

Anglia, este cea mai mare si mai populata tara din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Denumirea acesteia provine de la Tara Anglilor, referindu-se la angli, un trib germanic din vest, care s-a asezat in insula in sec.V. Acestia proveneau din Peninsula Iutlanda, Germania si Danemarca de azi. Numele Angliei in limba cornica este Pow Sows, in traducere Tara Saxonilor.

» Citeşte mai mult

Argentina e situata in America de Sud, fiind a opta tara ca marime din lume. Pe teritoriul acesteia se gasesc unele din cele mai intinse deserturi din lume, unii din cei mai inalti munti din lume si cele mai impresionante cascade.

» Citeşte mai mult

Statul Filipine e situat in Asia de Sud-est, in Oceanul Pacific si cuprinde arhipelagul cu acelasi nume. Tara cuprinde aproximativ 7100 de insule, cele mai mari fiind Luzon, Visayas si Mindanao.

» Citeşte mai mult

Arhipelagul Maldive, reprezinta un paradis tropical, ce se intinde pe o suprafata de 90000 de km patrati in Oceanul Indian, la 500 de km departare de capul sud al Sri Lanka si India. Arhipelagul e format dintr-un grup de 26 de atoli, formati din peste 1100 de insule din care 202 sunt locuite si numai 80 reprezinta destinatii turistice.

» Citeşte mai mult

Arhipelagul Seychelles, oficial Republica Seychelles, e un arhipelag format din 115 insule situate in Oceanul Indian. Acesta e considerat un adevarat paradis datorita plajelor tropicale cu palmieri si cu nisip fin si alb, recifuri de corali si lagune.

» Citeşte mai mult

Republica Armenia sau Armenia e situata in Caucazul sudic, intre Marea Neagra si Marea Caspica. Vecinii acesteia sunt: Turcia la vest, Georgia la nord, Azerbaidjan la est si Iran la sud.

» Citeşte mai mult

Daca vrei sa fugi de stress, nici c-ai putea pleca mai departe! Trebuie sa strabati jumatate de glob ca sa ajungi in Australia! Povestea incepe demult, in vremea dinozaurilor, cand micul continent s-a rupt de restul lumii.

» Citeşte mai mult

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: