Abbey Road

Tara:
Anglia
Localitatea:
Londra
Adresa:
Abbey Road
Descriere:
S-ar parea poate ciudat ca milioane de turisti din lumea intreaga se reunesc pe Abbey Road doar pentru a traversa o zebra, dar asta este puterea muzicii. Strada se afla in Camden, iar la capatul de sud-est la numarul 3 se afla studiourile Abbey Road, unde The Beatles si alti artisti faimosi au inregistrat.

Ce este special la Abbey Road este ca Beatles si-au numit un album dupa aceasta strada, iar pe coperta apare toata formatia, traversand o zebra. De aceea orice fan Beatles care se respecta (si de altfel orice fan al muzicii bune) ajunge in cele din urma la Abbey Road pentru a realiza propria "coperta de album".

Abbey Road se afla in St John's Wood. Daca vii din directia Oxford Circus, zebra este prima peste care treci, chiar in fata studioului de inregistrare.
Daca-ti place obiectivul turistic, voteaza-l in topul Turism-360.ro

Voteaza 1 punct


Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit, fiind cel mai important centru politic, financiar, cultural, artistic al Regatului Unit si unul dintre cele mai mari orase ale lumii. Este unul dintre cele mai cosmopolite orase ale Europei si din lume,aici locuind, permanent sau temporar, multi dintre marii bogati ai globului. Londra este cel mai mare oras european, cel mai divers din punct de vedere etnic, cu aproape 200 de limbi vorbite si peste 30% emigranti.

» Citeşte mai mult

Oferte turistice in Londra

Harta Londra

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: