Palatul Buckingham (Buckingham Palace)

Tara:
Anglia
Localitatea:
Londra
Website:
http://www.royal.gov.uk/TheRoyalResidences/BuckinghamPalace/BuckinghamPalace.aspx
Descriere:
Palatul Buchingham a fost initial reşedinţa municipala a primului duce de Buckingham, in 1705. Palatul are in total 775 de camere. Acestea includ sali de stat, dormitoare regale si dormitoare ale staffului, 78 de bai.

In prezent este resedinta Reginei. Dintre principalele atractii ale palatului, se numara: Schimbarea Garzii, Balconul Palatului, Galeria Reginei,Galeria de Portrete, Marea Sala de Bal, Grajdurile regale, Gradina Palatului, Brougham.

Daca-ti place obiectivul turistic, voteaza-l in topul Turism-360.ro

Voteaza 1 punct


Londra este capitala Angliei si a Regatului Unit, fiind cel mai important centru politic, financiar, cultural, artistic al Regatului Unit si unul dintre cele mai mari orase ale lumii. Este unul dintre cele mai cosmopolite orase ale Europei si din lume,aici locuind, permanent sau temporar, multi dintre marii bogati ai globului. Londra este cel mai mare oras european, cel mai divers din punct de vedere etnic, cu aproape 200 de limbi vorbite si peste 30% emigranti.

» Citeşte mai mult

Harta Londra

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=UKXX0085&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: