Obiective turistice din Bruges

Belfry este un turn medieval cu clopot, aflat in centrul istoric al orasului Bruges. Turnul, construit in 122, este unul dintre simbolurile orasului. Belfry are o inaltime de 83 de metri. Daca vreti sa ajungeti in varf, unde va astepta o superba panorama asupra orasului, trebuie sa urcati 366 ..

» Vezi mai multe detalii

Biserica Sfanta Maria din Bruges a fost construita intr-un amestec al stilurilor romanesce si gotice pe parcursul a doua secole. Atractia cladirii este reprezentata de turnul de 122 de metri inaltime, fiind cel mai inalt turn din Bruges si al doilea ca marime din Belgia. Turistii viziteaza ace..

» Vezi mai multe detalii

Legenda spune ca in aceasta biserica se afla ramasite din sangele lui Iisus Hristos. Dupa crucificare, Sfantul Iosif de Arimathea a sters corpul Mantuitorului de sange si a pastrat hainele, care au ajuns in posesia regelului Ierusalimului Baldwin al-III-lea. Acesta le-a dat mai departe cumnatului..

» Vezi mai multe detalii

Centrul orasului Bruges, construit inca din Evul Mediu si pastrat remarcabil pana astazi, este parte a partrimoniului UNESCO din anul 2000. Multe cladiri au fost proclamate monumente protejate de consiliul orasului si apartin patrimoniului istoric al Brugesului.Arhitectura moderna este rara in ac..

» Vezi mai multe detalii

Delfinariul are are o capacitate de 1600 de locuri. In bazinul de 850mp si care are trei milioane de litri de apa de mare ofera spectacole delfini si foci. Pe langa spectacolele date de animale, delfinariul mai cuprinde si mountain-rousseuri, leagane imense, roata panoramica, lanturi, tobogane..

» Vezi mai multe detalii

Gradina zoologica din Antwerp este localizata in centrul orasului, langa Gara Centrala. Intinsa pe o suprafata de zece hectare, gradina zoologica din Antwerp gazduieste peste 6.000 de animale din 950 de specii, incluzand pasari rare, rinoceri albi, gorile de munte. Gradina zoologica este speci..

» Vezi mai multe detalii

Muzeul de Ciocolata este situat aproape de turnul Belfrey in casa "De Croon" din piata Sfantul Ion, cladire ce dateaza din 1480. Initial casa fusese o taverna si apoi patiserie, sediu genera al fortelor de munca, scoala de politie si banca comunala a Belgiei. Muzeul gazduieste documente si obi..

» Vezi mai multe detalii

Muzeul Diamantului este cel mai nou de acest gen din lume. Suprinzator, am putea spune, pentru ca Bruges a fost locul unde a fost inventata slefuirea diamantului in sec al XV-lea de localnicul Lodewijk van Berquem. Muzeul Diamantului gazduieste interiorul unui atelier imaginar al lui Lodewijk ..

» Vezi mai multe detalii

Muzeul Groeninge, muzeu al artelor fine, poarta numele locului unde armata flamanda a invins Franta in 1302. Cladirea, construita in 1930, gazduieste colectii ale artistilor locali din secolele XVIII-lea si pana in zilele noastre. Cea mai importanta opera de arta din muzeu este "Fecioara cu pr..

» Vezi mai multe detalii

Muzeul Gruuthuse reprezinta cel mai mare complex de muzee din Bruges. Situat in Casa Gruuthuse care a apartinut familiei Van Brugghe-van der Aa, muzeul ofera publicului colectii de arta si antichitati. Gasim in acest muzeu colectii de arta structurala din lemn, fildes, piatra sau marmura; vase..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Belgia

Harta Bruges

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: