Obiective turistice din Rio De Janeiro

Catedrala Metropolitana din Rio De Janeiro a fost construita in jurul anului 1960. Exteriorul este foarte modern, intimidant chir, datorita designului de stup de albine din ciment. Dar interiorul iti va fi poate mai familiar, unde domina vitraliile. In locul altarului se afla o bucata de gran..

» Vezi mai multe detalii

Statuia lui Isus Hristos Mantuitorul are o inaltime de 30 m si aproximativ 1145 tone si este considerata a fi a doua cea mai inalta statuie Art Deco din lume. Monumentul a fost realizat din ciment intre anii 1922 si 1931. Ideea construirii unei statui in aceasta zona a aprtinut preotului cato..

» Vezi mai multe detalii

Plaja Copacabana a fost descrisa ca fiind un Manhattan unde toata lumea poarta bikini. E mereu zgomot, mereu aglomeratie. Aici vei gasi bebelusi care merg mana in mana cu parintii, sau pensionari care au iesit sa se relaxeze la soare. Din fericire in fiecare duminica, doua dintre bulevardele ..

» Vezi mai multe detalii

Sao Conrado este un amfiteatru natural care a fost transformat in zona rezidentiala in anii '60. Locuintele erau destinate pentru bogatii din Rio De Janeiro, insa in mod ironic, acest cartier este imprejumuit de favelas. Aceste locuinte saracacioase sunt intr-un numar asa de mare, incat au aj..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Brazilia

Rio de Janeiro este un oras din sud estul Braziliei, faimos pentru plajele sale si hotelurile aliniate, pentru imensa statuie a lui Isus Cristos Mantuitoru( Cristo Redentor) de pe muntele Corcovado, si pentru Copacabana si Ipanema, dar si pentru carnavalul sau anual.

» Citeşte mai mult

Harta Rio De Janeiro

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: