Obiective turistice din Saone et Loire

Castelul Lugny se afla in comuna cu acelasi nume din zona Saone et Loire si reprezinta o cetate medievala formata din cladirea principala, aceasta fiind flancata de turnuri circulare. In trecut, castelul era inconjurat de un sant cu apa si era considerat unul dintre cele mai impozante construc..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Marcilly-la-Gueurce se afla in comuna cu acelasi nume din Saone et Loire si reprezinta o resedinta fortificata ridicata in secolul XII, locuita atunci de familia Marcilly. Edificiul a suferit mai multe lucrari de restaurare si modificari de structura din cauza deteriorarilor provocate..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Marigny se afla in comuna Fleurville din Saone et Loire si reprezinta o cetate folosita pe post de resedinta ridicata in secolul XIII. Edificiul este format din cladirile destinate locuirii, cladirile auxiliare, turnuri si este inconjurat de ziduri inalte, pastrand inca arhitectura si..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Montaigu se afla pe un deal deasupra comunelor Mercurey si Saint Marin sous Montaigu din zona Saone et Loire si reprezinta o cetate fortificata ce este in prezent proprietate privata, vizitarea sa realizandu-se numai pe baza de autorizatie. Edificiul a fost construit in anul 950 din o..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Montcony se afla in orasul cu acelasi nume din Saone et Loire, regiunea Bourgogne, si reprezinta o cetate feudala construita in secolul XIII. Edificiul impresioneaza prin eleganta arhitecturala, elementele de structura si motivele ornamentale care se gasesc la exteriorul sau, incintel..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Ozenay se afla in comuna cu acelasi nume din Saone et Loire reprezinta o veche cetate ridicata in secolul XV. Cetatea se pastreaza la fel de impozanta ca in vremurile in care a fost construita si este in prezent proprietate privata, vizitatorii avand ocazia sa admire numai exteriorul ..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Pierreclos se afla in comuna cu acelasi nume din Saone et Loire si reprezinta astazi o proprietate privata deschisa publicului. Edificiul impresioneaza prin dimensiunile sale generoase si prin simplitatea arhitecturala, acesta fiind datat in jurul secolelor XII-XIII. In anul 1984 s-a..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Rully se afla in comuna cu acelasi nume din Saone et Loire, pe un deal ce ii oferea o pozitie avantajoasa in vremurile zbuciumate din istoria regiunii. Impresionanta cetate a fost prentru prima data mentionata in anul 851 si pastreaza pana in prezent arhitectura tipic medievala. Edifi..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Semur-en-Brionnais se afla in comuna cu acelasi nume din Saone et Loire iar istoria sa a inceput in anul 879 cand a fost achizitionat terenul. Ce mai mare parte a aspectului si structurii actuale se datoreaza modificarilor realizate in secolele XI si XV, urmand sa mai treaca prin cate..

» Vezi mai multe detalii

Castelul Sercy se afla in comuna cu acelasi nume din Saone et Loire si este amplasat intr-un cadru natural fermecator, reflectandu-se in lacul din fata sa. Impresionanta constructie a fost ridicata in secolul XII si, dupa spusele istoricului Pierre de Saint-Julien, lordul cetatii era cel mai b..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Franta

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: