Obiective turistice din Frankfurt

Biserica Maicii Domnului se afla in mijlocul unei zone comerciale, pline de magazine. Este vorba despre o biserica catolica, construita pe la sfarsitul secolului XIV in stil Gotic. Biserica inca mai are fresce in relief pe poarta din sud si sculpturi din lemn in stil rococo pe interior.

» Vezi mai multe detalii

Biserica Sf. Leonard a fost inceputa intr-un stil Romanesc in anul 1219 dar terminata in stil neo Gotic in anul 1515. Astazi turnurile mai raman singurele indicii ale inceputurilor sale romane. Este o biserica catolica si dispune de un vitraliu adaugat in secolul XV care in mod miraculos a suprav..

» Vezi mai multe detalii

Sf. Nicolae este o biserica mica, rosie care se afla in partea de sud a pietii Romerberg. A fost construita in secolul XIII si era folosita drept capela curtii Imparatilor Romani. Cea mai apropiata statie de metrou este Romer. Clopotul suna de trei ori pe zi la 9, la 12 si la 17.

» Vezi mai multe detalii

Biserica Sf. Paul a fost construita in 1833 si numita principala biserica Evangelica Luterana a orasului. Primul Parlament German s-a intrunit in aceasta biserica in anul 1848. Din pacate nu a condus decat un an, dar biserica Sf. Paul a ramas un simbol al unitatii germane. Astazi cladirea a fost ..

» Vezi mai multe detalii

Acest lacas de cult a fost prima biserica Protestanta construita in stil gotic, intre anii 1678 si 1681. Sf. Catherina a inlocuit o alta biserica, de data asta construita in 1343. In acea biserica originala s-a tinut prima predica protestanta din Frankfurt in 1522. Biserica are program de viz..

» Vezi mai multe detalii

Bursa din Frankfurt reprezinta centrul financiar si economic al Germaniei. A fost infiintata in 1585, dar cladirea in care se afla astazi a fost construita in 1870. Drama de la etajul brokerilor a fost inlocuita de o retea complicata de calculatoare si linii telefonice dar este in continuare inte..

» Vezi mai multe detalii

Cladirea Hauptwache a fost construita in 1729 si este un exemplu de arhitectura baroca. Casa care servea rolul de Garnizoane ii da numele pietii in care se afla. Cladirea a fost distrusa partial la un moment dat pentru a fi excavat pamantul pentru sinele de metrou. Ea a fost restaurata pentru..

» Vezi mai multe detalii

Biserica se numeste Catedrala Imperiala deoarece Imparatii Romani au fost incoronati aici din secolul XVI pana in secolul XVIII, dar biserica nu este scaunul vreuni Dioceze. Oficial, Biserica Sf. Bartolomeu a fost construita intre secolele XIII si XV. A reusit sa supravietuiasca celui de-Al Doile..

» Vezi mai multe detalii

Acest fort se afla la 6,5 kilometri distanta de Bad Homburg si este accesibil prin autobuz. A fost construit in anul 120 de catre Romani pentru a proteja teritoriile imperiului de invaziile barbare. In fort puteau locui pana la 500 de oameni, o cohorta intreaga. Acesta a fost restaurat in urm..

» Vezi mai multe detalii

Galeria Schim se afla chiar langa Catedrala Kaiserdom. Este unul dintre cele mai moderne muzee ale orasului, cu expozitii de arta moderna si fotografie. De la infiintarea sa in 1986, SCHIRN a organizat cel putin 180 de expozitii, inclusiv mari show-uri dedicate Expresionismului, Dadaismului, ..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Germania

Harta Frankfurt

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: