Obiective turistice din Hamburg

Jungfernstieg este o promenada cu vedere spre lacurile Alster. Ele marcheaza inceputul zonei de shopping a orasului. Drumul a fost batut in 1665 si facea parte din calea maloasa care ducea pana in Elba. In spatele promenadei linistitoare se afla mai multe centre comerciale care impreuna compl..

» Vezi mai multe detalii

Aceste lacuri gemene in centrul Hamburg furnizeaza cele mai memorabile panorame. Cele doua lacuri se intalnesc sub podurile Lombardsbrucke si Kennedybrucke. Docul de la Jungfernstieg, sub pavilionul Alster, este punctul de plecare pentru tururile pe vapor ale lacurilor. Lacurile au impreuna u..

» Vezi mai multe detalii

Monckebergstrasse este o strada plina de magazine, care traverseaza centrul vechi si noile cartiere ale orasului. A fost pavata intre 1908 si 1911 pentru a lega gara centrala de primarie. Pe strada pot sa circule doar autobuze si taxiuri, ceea ce inseamna un trafic redus si un paradis pentru ..

» Vezi mai multe detalii

Monumentul Bismarck reprezinta o statuie de granit a faimosului Cancelar de Fier. Acesta a fost o forta pentru unificarea Germaniei, iar monumentul sau a fost ridicat intre 1903 si 1906. Este creatia sculptorului Hugo Lederer, statuia aduce aminte de Roland, faimosul razboinic din Evul Mediu.

» Vezi mai multe detalii

Muzeul ofera o colectie de arta erotica si rpvoocatoare masiva, care include exponate din anul 1520 si pana in prezent. In total colectia are 1800 de exponate (majoritatea insa sunt fotografii). In ciuda tematicii, muzeul este unul serios si isi prezinta exponatele cu foarte mult bun gust si r..

» Vezi mai multe detalii

Parcul Florilor si Plantelor se afla in apropiere de gara Dammtor si include o gradina japoneza, un teren de minigolf, trambuline etc. Chiar langa intrarea in parc se afla un artar urias. Acesta a fost de fapt plantat in 1821 de un botanist intr-n parculet langa gara. Astfel Parcul Florilor s..

» Vezi mai multe detalii

Portul Liber Hamburg este principala atractie a orasului. Dateaza din secolul XII cand Imparatul Frederick I (Barbarossa) a acordat privilegii speciale orasului. Una dintre acestea a fost scutirea de a plati taxe pe bunurile transportate pe raul Elba. Portul este o parta integrala a orasului, pe ..

» Vezi mai multe detalii

Port of Dreams este un nou muzeu si centru de cercetare pentru fenomenul imigratiei germane in Statele Unite. Muzeul se afla pe locul unei foste zone de carantina unde emigrantii europeni erau retinuti inainte de plecarea din europa. 5 milioane de germani au plecat spre Lumea Noua din Balli..

» Vezi mai multe detalii

Hamburg este un oras independent si unul dintre cele 16 state care compun Germania. Prin urmare Primaria este mai mult decat DOAR o primarie. Cladirea care o gazduieste are 647 de camere si este construita in stilul Neo-renascentist. Constructia a inceput in 1866 si completata in 1897. In fata..

» Vezi mai multe detalii

Reeperbahn este varianta nemteasca a Red Light District din Amsterdam. Se afla in zona Portului St Pauli, iar distractie se concentreaza pe o straduta mica numita Grosse Freiheit (Marea Libertate - sa va dea o idee). O mica formatie numita Beatles au cantat aici in anii 60 in clubul Star, acum de..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Germania

Harta Hamburg

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: