Obiective turistice din Bologna

Biserica San Petronio este situata in Piata Maggiore. Este a cincea mare biserica din lume si poartă Hramul Sfantului Petronius, sfant protector al orasului Bologna. Biserica inalta de 60 metri si o lungime de 132 metri poate adaposti aproximativ 28.000 de persoane. Biserica San Petronio gaz..

» Vezi mai multe detalii

Cartierul Universitar Bologna este un prim obiectiv cultural dar si turistic ce atrage an de an studentii din toata lumea, aici aflandu-se cea mai veche universitate din Europa, fondata in 1088. Strazile aglomerate de studenti si vizitatori abunda in baruri si cafenele.

» Vezi mai multe detalii

Due Torn unt doua turnuri inalte, cel mai mare, numit Asinelli are o inaltime de 98 de metri iar cel mai mic, numit Garisendo are o inaltime de 47 metri. Intr-o zi cu cerul senin, din tunul Asinelli se pot vedea pana la Verona si Muntii Dolomiti.

» Vezi mai multe detalii

Fantana lui Neptun este situata in vecinatatea Pietei Maggiore. Fantana lui Neptun a fost construita in 1566 de Tomaso Laurenti di Palermo. In varful fantanii troneaza statuia lui Neptun, zeul roman al marilor, inconjurat de un grup de ingeri si pesti.

» Vezi mai multe detalii

Este o piaţă publică şi în acelaşi timp cea ma veche şi faimoasă piaţă din regiune, construită în 1563 din marmură şi bronz. Este înconjurată de clădiri impunătoare în stil medieval cu numeroase terase, baruri şi cântăreţi de stradă dominată de o statuie a lui Neptun în ..

» Vezi mai multe detalii

Este un complex de clădiri religioase cunoscute drept „Sette Chiese” datorită celor 7 biserici pe acre le găzduieşte. A fost construit pe locul unui templu închinat zeiţei Isis de Sf. Stefan. Adăposteşte sarcofagele Sf. Vitalis şi Agricola.

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Italia

Oferte turistice in Bologna

Harta Bologna

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: