Obiective turistice din Sicilia

Chiesa del Gesui tradusa in romaneste Biserica lui Iisus a fost construita de Iezuiti in centrul orasului Palermo in 1564. Din punct de vedere arhitectural, Chiesa del Gesui se evidentiaza stilul baroc sicilian cu usoare influente ale renasterii tarzii.

» Vezi mai multe detalii

Catacombele Capucine reprezinta 8.000 de mumii (foarte bine conservate) asezate in criptele din celebrele subterane ale orasului Sicilia.

» Vezi mai multe detalii

În muzeul etnografic este prezentată viaţa culturală, spirituală şi tradiţională siciliană prin colecţia bogată de obiecte de artă populară, unelte vechi, vestigii istorice şi etnografice.

» Vezi mai multe detalii

Palatul Abbatellis a fost construit în sec. XV de către Francesco Abbatellis. Palatul este o construcţie elegantă şi cu un stil arhitectural gotic-catalan cu unele influenţe renascentiste.

» Vezi mai multe detalii

Palatul a fost construit în 1320 de către familia Chiaramonte.În 1601 a devenit sediul „Inchiziţiei Spaniole” în timpul căreia prizonierii erau interogaţi, torturaţi ţi arşi uneori pe rug. Execuţile acelei vremi se petreceau de cele mai multe ori în locul unde acuma se găseşte u..

» Vezi mai multe detalii

Este unul dintre cele mai frumoase palate italiene cu un exemplu perfect de arhitectură nomandă. A fost construit pe locul unei fortăreţe arabe, şi găzduieşte Capela Platină, frumos decorată cu mozaicuri şi cu un amestec de artă romanică, arabă şi bizantină.

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Italia

Sicilia este cea mai mare insula din Marea Mediterana, situata in partea de sud a Italiei, cu capitala la Palermo. Principalele sale orase sunt: Catania, Messina, Siracusa, Palermo, Marsala, Trapani si nu in ultimul rand Taormina, una dintre cele mai cunoscute statiuni marine . Din punct de vedere administrativ, insulele Eoliene si Egadi fac parte din Sicilia.

» Citeşte mai mult

Harta Sicilia

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: