Obiective turistice din Arieseni

Cascada Varciorog se afla in zone comunei Arieseni din judetul Alba, la o altitudine de circa 1.090 de metri, si masoara 15 metri in inaltime. La scurta distanta de aceasta se afla o galerie de mina parasita, un alt punct turistic important. Accesul la cascada se poate face pe drumul national ..

» Vezi mai multe detalii

Cheile Gardisoarei este o rezervatie naturala intinsa pe 15 hectare. Se afla in sud-estul Muntilor Bihorului (Comuna Ariseni, satul Casa de Piatra) pe parcursul superior al Gardei Seci.

» Vezi mai multe detalii

Ghetarul de la Vartop se afla pe teritoriul comunei Arieseni, pe partea sudica a masivului Muntii Bihor, la o altitudine de circa 1.250 de metri. In 1957 pestera este declarata monument al naturii si 12 ani mai tarziu este numita rezervatie speologica, aceasta daposting gheata perena si numero..

» Vezi mai multe detalii

Partia de ski Arieseni este situata la limita judetelor Alba si Bihor fiind destul de accesibila datorita . Este usor de ajuns, Drumului National 75 care trece chiar pe la baza acesteia. Partia de ski Arieseni are un grad de dificultate intermediara, avand o lungime de 1000 de metri, o difer..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Romania

Arieseni este o comuna din judetul Alba, formata din 18 sate, risipite pe pantele Muntilor Bihorului. Se gaseste in Tara Motilor, pe valea superioara a Ariesului Mare, in depresiunea cu acelasi nume, la o altitudine de 950m. Se gaseste aproape de culmea formata de varfurile Curcubata Mare si Curcubata Mica si aproape de Platoul carstic Padis.

» Citeşte mai mult

Harta Arieseni

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: