Obiective turistice din Durau

Biserica de lemn Sf. Nicolae a fost mutata la Chirteni, din zona lacului de acumulare in anul 1956. S-au folosit materialele rezultate din demontarea vechii biserici din Hangu, construita prin 1829-1830. Biserica a construita in stilul specific moldovenesc, turnul clopotnitei a fost construit..

» Vezi mai multe detalii

Manastirea Durau este situata in statiunea balneo-climaterica Durau, in estul muntilor Ceahlau, la o distanta de 5 kilometri fata de cascada Duruitoarea, de la care, dupa traditie, si-ar fi luat numele. Prin asezarea ei atat de izolata si prin pozitia naturala pe care o ocupa in Moldova, manastir..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Romania

Durau este o statiune de odihna si tratament, deschisa in toate anotimpurile. Se afla in partea de N-NE a tarii, in judetul Neamt, la poalele muntilor Ceahlau din Carpatii Orientali. Se afla la o altitidine de 780- 800m, la 6km de comuna Ceahlau, 9km de Lacul Izvorul Muntelui de pe raul Bistrita, la 50km de municipiul Bicaz si 100km de Piatra Neamt. Statiunea este recomandata in tratarea nevrozelor astenice, a stărilor de slăbiciune, a anemiei, pentru refacerea după eforturi psihice sau intelectuale.

» Citeşte mai mult

Harta Durau

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: