Obiective turistice din Mamaia

Aqua Magic este cel mai modern parc acvatic de pe litoralul Mării Negre, ce se intinde pe o suprafats de 27200 mp (2,7 hectare). Toboganele, piscinele pentru adulti şi copii, caderile de apa, bazinele, restaurantele, barurile, fast-food-urile si magazinele de suveniruri transforma parcul intr-u..

» Vezi mai multe detalii

Satul de vacanta a fost gandit ca un loc care sa reuneasca toate zonele tarii, avand restaurante („casute”) reprezentative pentru fiecare zona in ceea ce priveste amenajarea, mancarea si muzica Astazi numarul restaurantelor se ridica la 31, insa multe dintre ele nu respecta specificul vreu..

» Vezi mai multe detalii

Mamaia se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei pe fasia de litoral aflata intre Marea Neagra si Lacul Siutghiol la 6-8m deasupra nivelului marii. Statiunea a fost inaugurata in 1906, in urma extinderii portului Constanta catre plajele existente hotarandu-se mutarea "bailor de mare". Dup..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Romania

Mamaia este o statiune turistica de vara de pe litoralul Marii Negre, aproape de orausul Constanta. Aceasta nu este o localitate de sine statatoare ci un cartier suprapopulat pe timp de vara. Este o fasie de pamant intre Marea Neagra si lacul Stiutgol cu o lungime de 8km si latime de 300m. Plaja este foarte lunga, de-a lungul ei situandu-se magazine numeroase, terase, discoteci, restaurante.

» Citeşte mai mult

Oferte turistice in Mamaia

Harta Mamaia

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: