Obiective turistice din Medgidia

Catedrala Petru si Pavel este situata mai jos de Piata Ovidiu in fata cladirii Arhiepiscopiei Tomisului. A fost construita in anii 1883-1885. Pana in anul 1923, cand s-a infiintat episcopia Constantei, a fost biserica parohiala. Dupa 1923 a devenit catedrala episcopala.Constructia, in stil gr..

» Vezi mai multe detalii

Geamia Abdul Medgid ( numita si Moscheea Mare - Monument istoric si de arhitectura religioasa a fost construit in perioada 1859 - 1865. A fost ridicata in cinstea sultanului Abdul Medgud, ce a domnit intre anii 1839-1861. Cladirea a fost executata de Guvernul Otoman. Constructia respecta form..

» Vezi mai multe detalii

Mausoleul, in forma de piramida, a fost ridicat in anul 1926, de catre statul iugoslav, pentru a adaposti osemintele a 224 militari sarbi, croati si sloveni, morti in Primul Război Mondial pe teritoriu dobrogean. La monument se ajunge pe o scara din beton, iar imprejmuirea acestuia este reali..

» Vezi mai multe detalii

Muzeul expune pictura romaneasca, cu subiecte inspirate de peisajul dobrogean lucrari realizate de artisti dobrogeni precum si lucrari de sculptura semnate Ion Jalea, B. Caragea, etc. si peste 100 de lucrari de ceramica realizate in taberele Hamangia.

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Romania

Harta Medgidia

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: