Obiective turistice din Rasnov

Construcţie de tip bazilica din secolul al XV-lea, avand o frumoasa pictura renascentista (datand din 1500) in cor.

» Vezi mai multe detalii

Biserica Evanghelica din Rasnov se afla in centrul orasului, unde a fost ridicata inca din secolul al XIV-lea. Forma actuala a lacasului de cult se pastraza din anul 1775. Clopotele bisericii au fost cumparate din Apold si sfintite in anul 1927, iar orga a fost realizata de catre silezianul J..

» Vezi mai multe detalii

Biserica Ortodoxa Sf. Nicolae este cea mai veche biserica ortodoxa din sud-estul Transilvaniei. A fost construita in 1384 cu ajtorul lui Dan I. Clopotnita si Pronaosul au fost adaugate in 1773. De-a lungul secolelor, biserica a primit numeroase donatii de la domnitori si boieri din Tara Român..

» Vezi mai multe detalii

Unul din cele mai interesante monumente de arhitectura medievala, cetatea taraneasca a fost construita in secolul al XIV-lea, pe o ridicatura de teren care domina tot sesul Barsei. Prima atestare documentara a cetatii a avut loc in anul 1355. Fiind o cetate taraneasca, a fost ridicata in Evu..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Romania

Orasul Rasnov se gaseste in orasul Brasov, in partea de sud- vest a Depresiunii Brasov, pe Valea Ghimbasel, la o altitudine de 650m,la 15km de municipiul Brasov. Este denumita de catre sasi “Rosenau”, iar de catre maghiari” Barcarozsnyo”.

» Citeşte mai mult

Oferte turistice in Rasnov

Harta Rasnov

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: