Obiective turistice din Transfagarasan

Barajul Vidraru a fost inaugurat in anul 1980, iar cei 165m inaltime ii confera pozitia de cel mai inalt baraj din Romania. In momentul inaugurarii, Barajul Vidraru era al cincilea din Europa si al noualea din lume. Dupa cum spun specialistii, este un baraj cu dubla curbura, avand inaltimea de 16..

» Vezi mai multe detalii

Cascada Capra, cunoscuta si sub numele de Cascada Iezerului, se afla pe versantul sudic al Muntilor Fagaras, la numai 5 kilometri distanta de Balea Lac. Unul dintre motivele pentru care aceasta cascada este deosebite este faptul ca aceasta nu ingheata nici macar in timpul sezonului rece, decat..

» Vezi mai multe detalii

Cheile Argesului s-au format de-a lungul raului cu acelasi nume, desfasurandu-se in aval de Barajul Vidraru. Formatiunile stancoase se intind pe o dostanta de circa 2,5 kilometri iar accesul se poate realiza pe soseaua nationala dinspre Curtea de Arges pana cand se trece de localitatea Aref.

» Vezi mai multe detalii

Lacul Vidraru reprezinta un lac de acumularea creat in anul 1965 de barajul Vidraru pentru productia de energie electrica. Suprafata lacului este de circa 393 de hectare iar acesta se afla intre muntii Fruntii si Ghitu, adunand apele raurilor Capra, Buda si afluenti directi precum Raul Doamnei..

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Romania

Harta Transfagarasan

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: