Obiective turistice din Valencia

Biserica Sfanta Catalina este situata in partea de vest a Pietei Reina. Biserica este construita in stil gotic. Principala sa atractie este turnul hexagonal cu decoratii bogate.

» Vezi mai multe detalii

Catedrala Calle de San Vicente se afla in centrul vechi al orasului Valencia. Cladirea este una impunatoare, cu exterior gotic, dar avand o fatada in stil baroc. Interioarul Catedralei Calle de San Vicente, inalt de 98 de metri, a fost complet reabilitat in secolul al 18-lea. Catedrala contine..

» Vezi mai multe detalii

Colegio del Patriarca este o cladire in stil renascentist ce gazduia in trecut seminarii pentru tinerii teologi. Colegiul a fost construit intre 1586 si 1610 de catre arhiepiscopul de Valencia, Juan de Ribera.

» Vezi mai multe detalii

In fiecare an, in luna martie, in orasul Valencia se organizeaza festivalul numit Fallas. La acest festival se obisnuieste sa se faca figurine din hartie colorata, care ulterior sunt arse in strada. Festivalul dateaza din Evul Mediu.

» Vezi mai multe detalii

Lonja de la Seda sau Lonja de los Mercaderes cum mai e numit este un loc unde se comercializeaza celebra matase din Valencia. Lonja de la Seda a fost construita in 1498 in stil gotic. Cladirea are si un turn. Daca va incumetati sa urcati cele 144 de scari pana in varfului lui, veti putea admir..

» Vezi mai multe detalii

Muzeul Artelor Frumoase este dedicat in principal artistilor din Valencia, pe ale caror lucrari le gazduieste. La parter se gasesc exponate arheologice, iar colectia de pictura este la primul nivel. Operele de arta apartin secolelor 19 si 20.

» Vezi mai multe detalii

Palatul Generalidad a fost construit intre 1510 si 1579 pentru a gazdui parlamentului regatului Valencia. Astazi cladirea este ocupata de oficialii provinciali.

» Vezi mai multe detalii

Turnul Serranos este situat in partea de nord a orasului Valencia. Turnul a fost construit in 1398 pe o fundatie romana, insa a fost restaurat in 1930. Astazi turnul Serranos gazduieste Muzeul Maritim, care prezinta antichitatii recuperate din largul marii.

» Vezi mai multe detalii

Obiective Turistice alte localităţi din Spania

Harta Valencia

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: