Grecia circuit + sejur 11 zile

circuit+sejur 11 zile, din care in 6 zile se poate face plaja si baie in mare PARALIA KATERINI - statiunea magazinelor cu blanuri si bijuterii din aur
Atena – Salonic – Meteora – Peloponez – Athos - BULGARIA (Sofia, Manastirea Rila)
ZIUA 1 – Joi, ora 06.15 – prezentarea la imbarcare, parcarea din centrul Pietei Victoria. Ora 6.30 plecare din Bucuresti. Deplasare pe traseul Giurgiu-traversarea Bulgariei- vizita Manastirea Rila - Kulata – (Grecia). Cazare in Katerini.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare la Sf. Paraschiva – loc sfant pentru alinarea durerilor. Plecare la Kalambaka (renumita pentru manastirile suspendate) unde se viziteaza Manastirea Marele Meteor apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare spre Atena. Cazare in Atena.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie in Peloponez, unde se viziteaza: Nafplio (un oras port, de un pitoresc deosebit, cu stradute medievale), Micene (cea mai veche civilizatie greaca) unde se viziteaza Colonia antica Micene si Mormantul lui Agamemnon (regele cetatii Micene). Deplasare la Epidauros - teatru antic in aer liber cu o acustica deosebita. Oprire la Canalul Corint - lung de 6 Km, leaga Marea Egee de Marea Ionica. Optional (35 €- daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii si 45 € - daca se achita in Grecia), deplasare cu autocarul - ACROPOLE in lumini de noapte si cina in PLAKA - la una din renumitele taverne, cu bucatarie traditionala, program folcloric grecesc si muzica de dans. Cazare in Atena.
ZIUA 4 (mic dejun). Turul orasului Atena cu autocarul: Complexul ACROPOLE, Stadionul Olimpic, Palatul Parlamentului, Piata Sintagma, Academia, Universitatea, Biblioteca, Piata Omonia, etc. TIMP LIBER IN ATENA pana la ora 15. Plecare spre Paralia Katerini cu oprire la Monumentul LEONIDA de la Termopile “Lupta dintre greci si persi”. Cina (pentru turistii de la hotel) si cazare in Paralia Katerini.
ZILELE 5,6,7,8,9,10 Cazare la vile / cazare si demipensiune la Hotel Persa-Atlantis.
Plaja si baie in Marea Egee. Timp liber in Statiunea Paralia Katerini (situata la poalele Muntelui Olimp).
• IN ZIUA a 6-a Deplasare la Ouranopolis - croaziera la Muntele ATHOS. EXCURSIE la Salonic. - tur : Agora Romana - Arcul lui Galerius – Rotonda - Bulevardul Egnatia - Bd. Expozitiei- Turnul Alb (popas) - Piata Aristotel- statuile ecvestre regele Constantin si Alexandru cel Mare.
• IN ZIUA a 8-a EXCURSIE de ½ zi la Muntele Olimp (Dion si Manastirea Dionysos).
• IN ZIUA a 9-a, deplasare (aprox. 150 km) cu autocarul in zona Volos – croaziera la Insula Skiathos.
Excursiile (din zilele 6 – Salonic, 8 si 9 - deplasare cu autocarul in zona Volos) sunt incluse in pretul excursiei (fara biletele de intrare), costa in total 70 є (20+25+25) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile grecesti locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.
ZIUA 11 - Duminica (mic dejun – pentru turistii de la hotel). Plecare din Grecia prin Bulgaria. In centrul Sofiei – vizita Catedrala Alexander Nevsky. Sosire in Bucuresti (in conditii normale de vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.) aprox. ora 23 in Piata Victoriei, apoi Gara de Nord (Coloane).
PRET (include excursiile din zilele 6 – Salonic, 8 si 9 in valoare de 70 є):
VILE in Paralia Katerini (cazare): 330 € pt : 26.08.
290 € pt: 09.09.
Hotel Persa-Atlantis 3***(cazare, demipensiune, aer conditionat, piscina) se achita in plus 125 € fata de vile.
La inscriere se achita integral sau minim 150 є.
Supliment single 70€ pt vile si 170€ pt hotel
Grup minim 25 turisti.
Copiii sub 12 ani (neimpliniti) cazati in tripla au o reducere de 30 € pentru vile, 50 € pentru hotel.
Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii.
PRETUL INCLUDE:
● excursiile din zilele 6 – Salonic 8 si 9 ;.
● servicii ghid roman ;
● 7 cazari cu demipensiune la hotel Persa-Atlantis sau 7 cazari la vile in Paralia Katerini ;
● 3 cazari cu mic dejun la hotel 3***;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat , taxe stradale si parcari.
Pretul nu include :
• biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc) si nici ghizii pentru acestea ;
• 35 € (se achita obligatoriu la agentia din Romania) pentru 2 croaziere (Muntele Athos, Skiathos) si 2 excursii (Sofia, Manastirea Rila) .
VILE – situate in Paralia Katerini la 300m fata de mare si plaja. Camerele(toate la etaj) au 2 paturi(la cerere 1 sau 3 paturi), grup sanitar propriu cu dus, balcon, frigider, plita electrica, farfurii, tacamuri si pahare.
Optional (plata in Grecia, 5€/camera/zi)-aer conditionat(split cu telecomanda).
Hotel PERSA – ATLANTIS 3*** - situat pe malul marii (la 10 m de mare si plaja) si 300 m de centru statiunii, camere cu 2 paturi si grup sanitar propriu cu dus, balcon cu vedere (din lateral) la mare, minifrigider, TV, piscina, aer conditionat - split cu telecomanda. DEMIPENSIUNE – mic dejun bufet si cina (felul principal e portie).

Pentru informatii si rezervari
tel. 021.315.30.84, 021.210.07.72, 0741.155.533
office@balneoturism.ro
www.balneoturism.ro

Alte oferte pe www.balneoturism.ro

Contact:

Balneo Turism
Str. Radu de la Afumati, nr 50A, Bucuresti, Sector 2, cod postal 020668 , Bucuresti
Tel: +4 021/315.30.84; Fax: +4 021/315.23.57
Email: office@balneoturism.ro
www.balneoturism.ro

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: