Last minute concediu in Costa Brava, plecare pe 24septembrie Augusta Club 4*!

Hotel Augusta Club 4*-Lloret del Mar, 445 euro/persoana in camera dubla/pachet;

Servicii incluse!!!!!!!
Transport avion; Taxa aeroport
Transfer aeroport - hotel- aeroport
Cazare 7 nopti in camera dubla/tripla;
Hotel de 4* conform oferta sau similar
Pensiune completa – mic dejun, dejun si cina, toate in
sistem bufet cald si rece (1pahar apa si 1 pahar vin la masa)
1 excursie inclusa Tur Panoramic de Barcelona cu ghid

Servicii neincluse:
Asigurare storno
Asigurare medicala

Reduceri – suplimente:
- Copil 2-12 ani cazat in camera cu doi adulti reducere – 10 %
- Supliment camera SGL: 125 €/sejur

Prezentele conditii anuleaza conditiile contractului standard intocmit cu turistul pentru termenele de anulare si retragere

Conditii inscriere si termene de anulare :
- La inscriere se achita avans minim 250 euro/pers
- Diferenta cu 30 de zile inainte de plecare.
- 50% din costul excursiei pentru retragere de la data confirmarii pachetului.
- 75% din costul excursiei pentru retragerea cu 16 zile inainte de plecare .
- 100% din costul excursiei pentru retragere sub 16 zile inainte de plecare.

Mentionam ca date de plecare si si orele se pot modifica.
Confirmarea se primeste in maxim 48 de ore de la achitarea avansului!!!

Nota:
- Se va achita pretul stipulat in conditiile si la termenele stabilite cu clientul. La inscriere, turistul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a diferentei de schimb valutar.
- Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra. Programul turistic se desfasoara in baza contractelor externe incheiate.
- Compania Aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei
- Distributia camerelor la hotel se face in momentul cazarii de receptioner. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre client direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei locale.
- Cazarea in camere se face la ora 14.00 in ziua sosirii, iar eliberarea camerelor la ora 12.00 in ziua plecarii. Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru tara de destinatie, acordata de oficialitatile locale.
- Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex:minibar/frigider, seif, prosoape la piscina etc). Va rugam in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitatea asupra acestora.
- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
- Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligati de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii, oferind alta varianta de excursie la un alt pret sau rambursarea costului excursiei achitate de turistul inscris.
- Actele de identitate trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii.


Contact:

Balneo Turism
Str. Radu de la Afumati, nr 50A, Bucuresti, Sector 2, cod postal 020668 , Bucuresti
Tel: +4 021/315.30.84; Fax: +4 021/315.23.57
Email: office@balneoturism.ro
www.balneoturism.ro

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: