Revelion 2010 la Praga: Viena-Praga-Karlovy Vary

Circuit cu autocar: 6 zile / 5 nopti : 29.12.2009 – 03.01.2010

ZIUA 1 29.12 BUCURESTI – BUDAPESTA / GYOR
Plecare din Bucuresti, din fata Parcului Carol, la ora 5.00, pe ruta Bucuresti – Sibiu – Sebes – Deva – Arad – Budapesta / Gyor. Cazare – zona BUDAPESTA / GYOR. (~ 850 km)

ZIUA 2 30.12 BUDAPESTA / GYOR – VIENA – PRAGA
Mic dejun. Plecare spre Viena. VIENA: Tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez: Opera, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Burgtheatre, Biserica Votiva, Universitatea si pietonal: Catedrala Sf. Stefan, Palatul Hofburg (exterior), Piata Maria Tereza, Kartnerstrasse. Timp liber pentru cumparaturi – sugestii: Piata de Anul Nou din fata Primariei, Mariahilferstrasse. Plecare spre Praga. Cazare in PRAGA. (~ 400 km)

ZIUA 3 31.12 PRAGA
Mic dejun. Cotat printre cele mai valoroase orase istorice ale Europei, PRAGA reprezintă un muzeu in aer liber, cu o arhitectură impresionantă si un stil eclectic al fatadelor in stil baroc, renascentist sau gotic, o capodoperă ce incanta privirile oricarui calator. Se viziteaza pietonal centrul istoric al orasului denumit si Orasul de Aur: Catedrala Sf. Vitus, Palatul regal, Biserica Sf. Gheorghe, Statuia Sf. Gheorghe, Strada de aur, Podul Carol, Ceasul astronomic. Timp liber in oras. Sugestii vizite: Biserica Sf. Nicolae, Palatul de vara Belvedere, Cartierul evreiesc, Galeriile nationale. CINA FESTIVA DE REVELION (optional). Cazare in PRAGA.

ZIUA 4 01.01 PRAGA – KARLOVY VARY
Mic dejun. Timp liber in Praga, sau excursie optionala la Karlovy Vary, denumita Karlsbad de catre germani, statiune renumita pentru apele termale si curative. (30 Euro/ pers - minim 30 turisti). Situata in Bohemia, isi datoreaza numele dupa regele Bohemiei si dupa imparatul Carol al VI-lea al Sfantului Imperiu Roman care a fondat localitatea in anul 1370. Karlovy Vary este renumita si pentru Festivalul International de Film si pentru lichiorul Karlovarská Becherovka. KARLOVY VARY: se pot admira Izvorul Vridlo, dealurile lui Petru Karlsbader Oblaten, Biserica Sfanta Maria Magdalena, Colonada Morii. Cazare in PRAGA.

ZIUA 5 02.01 PRAGA – BRATISLAVA – BUDAPESTA
Mic dejun. Plecare spre BRATISLAVA pentru un tur panoramic cu autocarul al zonei centrale:
Catedrala Sf. Martin, Palatul Grassalkovicz, Hradul, Podul Nou. Traseul se continua spre BUDAPESTA. Sosire si cazare in BUDAPESTA. Optional: Croaziera by night pe Dunare,
cu masa festiva si muzica sau Cina cu program folcloric in crama Borkatakomba.
(30 Euro/ pers. minim 30 turisti).

ZIUA 6 03.01 BUDAPESTA – BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe ruta Budapesta – Arad – Deva – Sibiu – BUCURESTI.
Sosire seara in functie de conditiile de trafic si de durata formalitatilor vamale. (~ 850 km);

PRET: 270 euro + 270 lei /persoana in camera dubla/pachet;

TARIFUL INCLUDE:

•transport cu autocar modern, clasificat international
•2 nopti cazare in Budapesta sau Gyor in hoteluri 3* (conform normelor de clasificare locale), in camere duble (sau triple la cerere) cu baie proprie
•3 nopti cazare in Praga in Hotel 4* (conform normelor de clasificare locale)
•5 mic dejunuri bufet in restaurantul hotelului
•excursiile si vizitele incluse in programul turistic: Tur Praga, Bratislava, Viena
•taxele de autostrada, parcari, trecerea frontierelor
•ghid insotitor

TARIFUL NU INCLUDE:

•biletele de intrare la obiectivele turistice si servicii ghizi locali, biletele de transport in comun
•CINA FESTIVA DE REVELION – optionala 95 Euro (se achita la inscriere)

NOTA:
Tariful este calculat pentru un numar minim de 40 persoane. Pentru 30 – 39 persoane, se va achita un supliment de 25 Euro/persoana.
AVANS: 100 Euro + 270 lei/pers. Rest plata – cu 30 zile inainte de data plecarii.
Supliment SGLE – 120 Euro. Plata se poate efectua in Euro sau lei (curs BNR+2%)
Agentia, respectiv ghidul, isi rezerva dreptul de a modifica programul pe zile sau ordinea obiectivelor de vizitat, inlocuirea unui mijloc de transport cu un altul, in functie de anumite conditii obiective.
Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora. Copii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu il insoteste, obtinut de la notariat. In cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care il insoteste va prezenta acordul notarial al ambilor parinti si cazier judiciar.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiere de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Agentia recomanda incheierea asigurarii storno. Forta majora absolva firma de orice obligatii.

Contact:

Balneo Turism
Str. Radu de la Afumati, nr 50A, Bucuresti, Sector 2, cod postal 020668 , Bucuresti
Tel: +4 021/315.30.84; Fax: +4 021/315.23.57
Email: office@balneoturism.ro
www.balneoturism.ro

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: