REVELION LA PRAGA

7 zile: Budapesta- Bratislava - Brno- Praga- Karlovy Vary- Karlstein - Praga- Viena


Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA
Ora 6:00 Plecare din Bucuresti din parcarea de la Ateneu (Rest. Cina), pe ruta Pitesti- Sibiu- Arad. Sosire si cazare la Budapesta.
Ziua 2. BUDAPESTA - BRATISLAVA- BRNO - PRAGA Mic dejun. Plecare spre Praga cu scurte treceri prin Bratislava si Brno. Cazare in Praga- hotel Elizza 3* sau similar www.elizza.cz
Ziua 3 PRAGA TUR DE ORAS
Mic dejun. Tur de oras:Manastirea Loreta; Castelul Praga (Hradul), Catedrala Sfantul Vit,Ulita de Aur, Cartierul Mala Strana cu biserica Sfantul Nicolae, Podul Carol, Primaria si Turnul cu Ceas, Cartierul Evreiesc, etc.. Cazare la acelasi hotel in Praga. Seara participam la CINA DE REVELION.
LA MULTI ANI 2009 !!! . .
Ziua 4. PRAGA- KARLOVY VARY- PRAGA
Mic dejun. Timp liber in Praga sau excursie optionala la Karlovy Vary- binecunoscuta statiune balneoclimaterica cu izvoare termale si hoteluri luxoase care au atras aristocratia secolelor trecute.Putem admira Hotelul Termal, colonadele si izvoarele termale, Hotelul Pupp, Biserica Rusa. Intoarcere la Praga pentru cazare.
Ziua 5. PRAGA- VIENA
Mic dejun. Plecare spre Viena cu o scurta oprire la renumitul castel Karlstein evocand perioada de glorie a Boemiei - tur de oras Viena unde putem admira: Hundertwasserhouse, Ringstrasse, Piata Maria Tereza, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior), Domul Sf. Stefan, Opera. Seara cazare la Viena. Optional, cina traditionala in pitorescul cartier Grinzing.
Ziua 6. VIENA- BUDAPESTA
Mic dejun. Vizitarea Palatului Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi program liber in Viena. Sugeram vizitarea muzeelor din Palatul Hofburg sau a Kunsthistorisches Museum, ori shopping pe Mariahilfer Strasse. Deplasare spre Budapesta - tur de Budapesta: Parlamentul, Basilica Sf. Stefan, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matias. Optional, la final de excursie se poate organiza o croaziera pe Dunare cu sau fara cina inclusa. Cazare in Budapesta.
Ziua 7. BUDAPESTA- BUCURESTI
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, dupa ora 23.30, in functie de trafic si formalitatile vamale
DATE DE PLECARE
29.12.2008 04.01.2009 :125 pers.

Contact:

Vilextur Travel
Str P-ta Romana, nr 9, sc E, et 1, ap 2, sector 1 , Bucuresti
Tel: 021/316.53.67/69/71; Fax: 021/316.53.67/69/71
Email: rezervari@vilexturtravel.ro
http://www.vilexturtravel.ro/

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: