Căutare: "arieseni"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: arieseni
Şir luat în considerare pentru căutare: arieseni
29 rezultate.
S-au găsit 29 rezultate pentru şirul introdus.

Anunţuri:

1. ROMANIA - VACANTE LA MUNTE IANUARIE – MARTIE 2010
ROMANIA - VACANTE LA MUNTE IANUARIE – MARTIE 2010 ARIESENI - ALBAC PENSIUNEA STEAUA ARIESULUI 4* - de la 77 lei/ pers/ noapte – cazare PENSIUNEA..
Din data: 19.01.2010
2. REVELION ROMANIA
BORSA 29.12.08-3.01.09 Loc in dbl - HOTEL AS *** - 2300 lei / pers - cazare 5 nopti, md inclus bufet, welcome coktail in 29.12, cina maramuresean..
Din data: 20.11.2008

Firme:

1. Hotel Four Seasons
Hotel Four Seasons (inaugurat in 2005) este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop, la 500 m distanta de partiile de s..
Partener TURISM-360 din: 23.02.2011

Pensiuni:

1. Cabana Andre
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in satul de vacanta Vartop Arieseni, la 200m de partia de ski de la Vartop. Detine 20 de locuri de cazare in cele 8 cam..
2. Cabana Andreea
Cabana Andreea este situata la intrarea in Arieseni, pe partea dreapta venind dinspre Vartop, la 2,4 km de partia de ski. Detine 8 locuri de cazare, in cele..
3. Cabana C.I.E.P.S
Cabana se gaseste in centrul comunei Arieseni, la 30 m de sosea, intre Primarie si Caminul Cultural, la 8km de partia de ski. Detine 12 locuri de cazare. F..
4. Cabana Gligor Traian
Cabana se gaseste in centrul comunei Arieseni, peste drum de Primarie. La Parter se afla un salon cu bucatarie, o camera cu 2 paturi si o baie cu dus. La E..
5. Cabana Joldes
CATEGORIE- 3*** Cabana se gaseste in comuna garda, la 7km de Arieseni. Detine 10 locuri de cazare in cele 4 camere, dotate cu baie cu cada si incalzire cu ..
6. Cabana pentru pretentiosi
CATEGORIE- 3*** Pensiunea este situata in Arieseni, in Dealul Bajului, la 8 km de centrul Ariesenilor si la 4 km de Garda de Sus, la 13km de partia de ski V..
7. Cabana Rodica
Pensiunea se gaseste in Arieseni, la doar 3km de Partia Vartop. Cabana dispune de 16 locuri de cazare in cele 8 camere, dotate cu baie proprie. Alte facil..
8. Cabana Vartop * *
CATEGORIE- 2** Cabana Vartop este situata la baza partiei de ski Vartop din statiunea turistica Arieseni, la limita de sud a Parcului Natural Apuseni, intr-..
9. Casa Padurarului
Casa Padurarului este situata in comuna Scarisoara, pe DN 75, la 120 km de Oradea, 110 km de Alba Iulia si 112 km de Cluj Napoca. Pentru iubitorii de schi, p..
10. Pensiunea Alpina
CATEGORIE- 3*** Pensiunea Alpina se gaseste in Arieseni, Muntii Apuseni, judetul Alba, la doar 100 m de partia de ski de la Vartop. Detine 21 de camere, di..
11. Pensiunea Casa Verde
Pensiunea se gaseste in satul de vacanta Vartop, comuna Arieseni, la 200m de partia de ski, intr-o zona pitoreasca si linistita. Detine 5 camere cu doua loc..
12. Pensiunea Denisa
Ski, drumetie, excursii, speoturism, este ceea ce puteti face in zona in care se afla Pensiunea Denisa. Pensiunea este situata in comuna Arieseni, satul Dea..
13. Pensiunea Diana
Pensiunea se gaseste in Arieseni, la 8 km de partia de ski.Detine 5 camere cu pat matrimonial si 2 bai comune. Alte facilitati: bucatarie, living mare, frig..
14. Pensiunea Flueras
Pensiunea este construita in lemn si piatra, astfel integandu-se armonios cu peisajul montan din Arieseni. Detine 14 locuri de cazare, in cele 7 camere, mob..
15. Pensiunea La Milu
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in Apuseni, Arieseni, la doar 1.3 km de partia de la Vartop. Detine 6 camere duble cu 2 bai private si 2 apartamente ..
16. Pensiunea Lavinia
Pensiunea Lavinia se gaseste in Arieseni, la 2km de partie. Detine 5 camere cu pat dublu, dotate cu bai comune. Alte facilitati: living, incalzire proprie,..
17. Pensiunea Moara cu Noroc
CATEGORIE- 2** Pensiunea Moara cu Noroc este situata in comuna Vadu Motilor, satul Dealul Frumos din judetul Alba. Se afla la 3km de Albac si 29 km de part..
18. Pensiunea Oana
CATEGORIE- 2** Pensiunea Oana se gaseste pe valea Ariesului in comuna Arieseni, fiind complet renovata in anul 2008. Detine 2 camere dotate cu bai proprii,..
19. Pensiunea Panoramic
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in Muntii Apuseni, localitatea Vartop, comuna Arieseni. Detine 10 camere cu doua paturi sau cu un pat matrimonial, dot..
20. Pensiunea Panturism
CATEGORIE- 2** Pensiunea Panturism se gaseste pe Valea Coblesului la 700m de centrul comunei Arieseni, fiind o constructie traditionala, insa familiara. Es..
21. Pensiunea Poarta Ariesului
Pensiunea se gaseste la 50m de intrarea in comuna Arieseni, la 1,5km de Vartop. Structura de cazare: * 7 camere duble cu TV si baie proprie; * 2 Camere t..
22. Pensiunea Skipass
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in satul de vacanta Vartop( Arieseni), la 250 m de partie si a fost data in folosinta in anul 2007 si detine 10 camere ..
23. Pnesiunea Viorica
Pensiunea se situeaza la aproximativ 8 km de partia de ski Vartop, pozitia sa find in centrul Ariesenilor. Pensiunea este alcatuita din 2 corpuri de cladire..
24. Vila Rustica
Pensiunea se gaseste in Albac, la doar 500 m de centru statiunii, la iesirea spre Arieseni. Pensiunea este formata din doua corpuri de cladire, cu o capacit..
25. Vila Speranta
Vila Speranta se gaseste in comuna Arieseni, la doar 300m de centrul localitatii si la 8 km de partia de ski de la Vartop. Vila pune la dispozitia turistilo..

Ghiduri turistice:

1. Arieseni, drumul spre Scarisoara
Arieseni este o comuna din judetul Alba, formata din 18 sate, risipite pe pantele Muntilor Bihorului. Se gaseste in Tara Motilor, pe valea superioara a Arie..
Scris în TURISM-360 din: ..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: