Căutare: "avrig"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: avrig
Şir luat în considerare pentru căutare: avrig
9 rezultate.
S-au găsit 9 rezultate pentru şirul introdus.

Firme:

1. PENSIUNE RESTAURANT EMMA
Aflata pe valea raului Sambata, la poalele Muntilor Fagaras, manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus este renumita ca loc de reculegere, mangaiere si int..
Partener TURISM-360 din: 22.05.2009

Pensiuni:

1. Cabana Saratura Cerbului
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste pe Valea Mare a Avrigului, in Masivul Suru din lantul Muntilor Fagaras. Detine 30 de locuri de cazare in camere duble s..
2. Cabana Serena
Pensiunea este situata Valea Avrigului, intr-o zona de o frumusete deosebita si ofera cazare intr-un cadru rustic. Detine 10 locuri de cazare in cele 3 cam..
3. Cabana Serena
Pensiunea se gaseste pe Valea Avrigului, intr-o zona deosebita. Detine 10 locuri de cazare in cele 3 camere, dotate cu: incalzire centrala, bai pe hol. Fac..
4. Complexul Vile Avrig
CATEGORIE- 3*** Complexul este format din 3 vile, fiecare cu 4 dormitoare de pana la 8 locuri. Detine 24 de locuri de cazare in cele 12 camere, dotate cu: ..
5. Pensiunea DRAGONUL ***
PENSIUNEA RESTAURANT DRAGONUL Pensiunea va ofera camere de 3 stele cu televizor si baie proprie unde va puteti simti ca acasa. Va oferim cazare la cele ..
6. PENSIUNEA EMMA
Aflata pe valea raului Sambata, la poalele Muntilor Fagaras, manastirea Brancoveanu de la Sambata de Sus este renumita ca loc de reculegere, mangaiere si ..
7. Pensiunea Ghiocelu
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste la poalele Muntilor Fagaras, pe malul raului Avrig, departe de zgomotul si aglomeratia orasului. Detine 35 de locuri d..
8. PENSIUNEA POIANA NEAMTULUI
Pensiunea agroturistica Poiana Neamtului se afla pe Valea Avrigului, la capatul drumului judetean 105 F. Altitudinea pensiunii este de 705 m intr-o zona pito..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: