Căutare: "campare"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: campare
Şir luat în considerare pentru căutare: campare
56 rezultate.
S-au găsit 56 rezultate pentru şirul introdus.

Firme:

1. Pensiunea Zamolxe
Pensiunea Zamolxe este situata la marginea localitatii Sarmizegetusa -Ulpia Traiana - pe o suprafata mare. Exista 30-40 locuri de cazare in camere cu baie, c..
Partener TURISM-360 din: 05.07.2011

Pensiuni:

1. Cabana La Nasu
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in inima muntilor Parang si ofera momente unice de recreere si petrecere a timpului liber. Detine 12 locuri de cazare i..
2. Casa Adrian
CATEGORIE- 2** Casa Adrian se gaseste in localitatea Manastirea Humorului, in spatele manastirii, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber. Detine 6..
3. Casa Croitoru
CATEGORIE- 2** Pensiunea Croitoru se gaseste aproape de Manastirea Humor, intr-o zona de munte. Detine 10 locuri de cazare in cele 5 camere. Facilitati: f..
4. Casa Iulia
CATEGORIE- 3*** Casa Iulia este situata la intrarea in orasul Ocna Sibiului, la 50 m de lacurile sarate ale complexului balnear. Dotari camere: baie cu cab..
5. Complex turistic Strei
CATEGORIE- 3*** Detine 45 de locuri de cazare, impartite in apartamente, single- uri, double-uri, 3 vile( Carmen, Anne, maria), dotate cu TV, telefon, inter..
6. Izvorul Caprioarei
CATEGORIE- 4**** Se gaseste la 30 km de Sibiu, la poalele Muntilor Fagaras. Se afla intr-o constructie noua, moderna. Detine 20 de locuri de cazare in cel..
7. La Busteni
CATEGORIE- 3*** Detine 8 locuri de cazare in cele 4 camere, dotate cu: bai proprii, internet, TV si pat suplimentar. Alte facilitati: gratar, loc de campar..
8. Pensiune si Camping Salisteanca
CATEGORIE - 2** Pensiunea Salisteanca se gaseste la 500 m de centrul orasului saliste si la 20 km de Sibiu, intr- un peisaj mirific, cu munti si dealuri. D..
9. Pensiunea Alex Mraconia
Pensiunea ofera cazare in 4 camere cu pat matrimonial si o camera single. Facilitatile oferite de pensiune sunt: parcare, acces la o bucatarie complet utilat..
10. Pensiunea Aurora
CATEGORIE- 2** Este o casa in stil traditional, cu interior renovat. Se gaseste aproape de raul Coblesul, un rau bogat in peste. Detine 12 locuri de cazare..
11. Pensiunea Cabana Codrisor
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste la cativa metrii de rau si detine 4 camere duble, care pot adaposti 8 locuri de cazare. Alte facilitati: balcon, bai mo..
12. Pensiunea Cabana Izvorul Alb
CATEGORIE- 3*** Detine 6 camere cu 2 bai, apa, curenta, boiler. Alte facilitati: parcare, gradina, sala de conferinta, acces la bucatarie, acces la animal..
13. Pensiunea Califar
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in ultimul punct de acces cu autoturismul in Delta Dunarii. Detine 16 locuri de cazare in cele 8 camere dotate cu: bai..
14. Pensiunea Casa de Odihna a Bis Lutherane
CATEGORIE- 2** Este o pensiune primitoare care se gaseste la maxim 15 minute de plaja din Eforie Nord, fiind propice pentru un sejur relaxant.Casa de Odihn..
15. Pensiunea Casa de Vacanta Maia
CATEGORIE- 1* Aceasta pensiune se gaseste pe dealurile care marginesc valea Lapusului intr-o zona pitoreasca. Detine 5 locuri de cazare in cele 2 camere. ..
16. Pensiunea Casa Iulia
CATEGORIE- 2** Pensiunea Casa Iulia se gaseste in comuna Poienile Izei, intr-o zona linistita propice pentru relaxare. Detine 8 locuri de cazare in cele 4..
17. Pensiunea Casa Nobila Maramureseana
CATEGORIE- 2** Pensiunea detine 6 locuri de cazare in 3 camere. Alte facilitati: cuptor de paine, terasa spatioasa, parcare, livada cu pomi fructiferi, po..
18. Pensiunea Casa Orghici
Detine 9 locuri de cazare in cele 4 camere. Facilitati pensiune: curte, loc de parcare, livada, gradina, incalzire cu lemne cu sobe de teracota, loc de camp..
19. Pensiunea Casa Rustica
Categorie : 3*** Detine 5 camere(pentru 10 persoane): duble, single, triple, matrimoniale. Facilitati: TV in camera, restaurant cu 60 de locuri, gratar, fe..
20. Pensiunea Casa Stanca
Pensiunea ofera spre cazare 4 camere din care 1 cu pat matrimonial si 3 cu cate doua paturi simple, toate dotate cu tv, cablu, garderoba, baie si soba cu ter..
21. Pensiunea Cerbul Apusean
Pensiunea ofera spre cazare 5 camere duble dotate cu bai proprii, tv si cablu. Aceasta dispune de bucatarie, sala de mese, incalzire cu soba de teracote, apa..
22. Pensiunea Cetatea Hinovei
CATEGORIE- 2** Pensiunea Cetatea Hinovei este situata pe dn 56 la 15 km de Dr. Tr. Severin in drumul spre Calafat fiind amplasata pe malul Dunarii . Detine..
23. Pensiunea Cristiana
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se afla in localitatea Manastirea Humorului, la 7 km de orasul Gura Humorului, fiind inconjurata de obcinele bucovinei. Detine 15..
24. Pensiunea Cuibul Nostru
Pensiunea Cuibul Nostru ofera cazare in camere a cate doua, trei sau patru locuri, dotate cu tv si cablu, bai proprii cu apa calda si rece non stop. Aceasta..
25. Pensiunea Dorel Petreus
CATEGORIE- 2** Detine 7 locuri de cazare in cele 3 camere. Facilitati pensiune: ferma proprie, loc de joaca pentru copii, sala de relaxare, telefon, gratar..
26. Pensiunea Elena
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in inima Tarii Lapusului, in partea de sud a judetului Maramures. Facilitati: gratar, loc de joaca pentru copii, ferma ..
27. Pensiunea Florea
CATEGORIE- 2** Detine 8 locuri de cazare in cele 4 camere. Interiorul pensiunii Floarea este placut si amenajat modern. Facilitati: loc pentru servit mas..
28. Pensiunea Gentiana
Pensiunea Gentiana ofera spre cazare 9 camere duble cu 6 bai comune, dotate cu balcon, tv si cablu. Facilitatile oferite de catre aceasta sunt: loc de joaca..
29. Pensiunea Ioana
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in centrul localitatii, unde aveti posibilitatea de a petrece un sejur de vis. Detine 8 locuri de cazare in cele 4 came..
30. Pensiunea La Dana
CATEGORIE- 2** Se gaseste pe Valea Izei, in comuna Poienile Izei, ffind locul de petrecere a unei vacante relaxante. Detine 8 locuri de cazare in cele 4 ca..
31. Pensiunea La Domnita
Pensiunea ofera 10 locuri de cazare in 5 camere, unele cu bai proprii iar celelate cu bai la comun. Aceasta ofera clientilor sai incalzire centrala, sala de..
32. Pensiunea Linda
Pensiune Linda dispune de o capacitate de cazare de 12 locuri in 8 camere duble si 3 camere cu patru locuri. Camerele sunt dotate cu bai proprii, tv, cab..
33. Pensiunea Lucica
Pensiunea Lucica ofera cazare intr-o casa traditionala din lemn si o constructie noua, moderna. Aceasta dispune de o curte cu parcare, incalzire cu soba de ..
34. Pensiunea Maria Barlea
Pensiunea se gaseste in localitatea Poienile Izei, oferind conditii bune de cazare, relaxare si petrecere in timpul liber. Este formata pe 3 nivele, amenaj..
35. Pensiunea Maria din Varful Ulitii
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in zona centrala a localitatii, aproape de obiectivele turistice din zona. Ofera o panorama minunata asupra localitatii ..
36. Pensiunea Maridor
CATEGORIE- 3*** pensiunea se gaseste la 2km de Manastirea Humor si 7km de Gura Humor. Detine 20 de locuri de cazare, in cele 10 camere duble, dotate cu: ba..
37. Pensiunea Marius & Ioana
CATEGORIE- 2** Pensiunea Marius & Ioana se gaseste in localitatea Albac, judetul Alba, in inima Tarii Motilor, la 98 km de Alba Iulia si al 18 kmd e Campeni..
38. Pensiunea Matei Ecaterina
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in statiunea 2 Mai, la iesire din statiune spre Vama Veche, foarte aproape de mare. Detine 20 de locuri de cazare in ce..
39. Pensiunea Mihaela
Pensiunea Mihaela ofera spre cazare 4 locuri in 2 camere, dotate cu tv si incalzire centrala. Facilitatile oferite sunt: parcare, foisor, gratar, acces la o..
40. Pensiunea Oana
CATEGORIE- 2** Pensiunea Oana se gaseste pe valea Ariesului in comuna Arieseni, fiind complet renovata in anul 2008. Detine 2 camere dotate cu bai proprii,..
41. Pensiunea Palos
CATEGORIE- 2*** Pensiunea se gaseste pe malul Dunarii, in cadrul Parcului Natural Portile de Fier. Complexul cuprinde cabanute cu pat dublu si pat simplu, b..
42. Pensiunea Poarta Apusenilor
CATEGORIE: 3*** facilitati: restaurant, terasa, piscina, plimbari cu ATV, excursii,plimbari cu sareta, gratar, receptie 24/24,campare, loc de joaca pentru c..
43. Pensiunea Pop
CATEGORIE- 3*** Detine 12 locuri de cazare in cele 4 camere. Facilitati: gratar, loc de campare, grup sanitar propriu, masa la cerere, incalzire centrala, ..
44. Pensiunea Rudi and Ella
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste la poalele muntilor Candrel, un loc propice de plecare spre a descoperi atractiile zonei. Este formata 4 cladiri, situa..
45. Pensiunea Sofia
Pensiunea ofera cazare in 5 camere cu paturi matrimoniale, cu posibilitatea instalarii de pat suplimentar pentru copii. Serviciile oferite de aceasta sunt: ..
46. PENSIUNEA TEPES
Pensiunea se afla in Localitatea Gura Raului judetul Sibiu si este structurata in 2 sectiuni: Sectiunea 1:Parter:sala de mese moderna,grup sanitary propriu...
47. Pensiunea Tibiana
Pensiunea dispune de cazare in doua cladiri cu 4 si respectiv 2 camere. Camerele dintr-o cladire au bai comune iar in cealalta sunt dotate cu bai proprii, tv..
48. Pensiunea Valea Cetatii
Categorie : 3*** Detine 14 locuri( 3 camere in total). Facilitati: gratar, loc de joaca pentru copii, TV, grup sanitar propriu, parcare, incalzire centrala..
49. Pensiunea Valea Cu Calea
CATEGORIE- 3*** Detine 12 locuri de cazare( 6 camere). - facilitati: bai moderne, camere mari si luminate, Tv RDS, lining spatios, parcare, gratar, barbec..
50. Pensiunea ZAMOLXE **
PENSIUNEA ZAMOLXE va ofera locuri de cazare la poalele muntilor Retezat, aproape de cele mai importante obiective turistice ale patrimoniului geto-dac si dac..
51. Pensiunea Zgaiba
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste la 10 m de raul Arada, intr-o zona linistita, aproape de o padure de brad. Pensiunea este formata din 2 constructii: ca..
52. Vila
Vila dispune de centrala proprie, 2 bai, bucatarie complet utilata, are TV cablu, living spatios si este construita recent si anume in 2005.Are garaj, sauna,..
53. Vila Casa Fanel
Casa este situata la 5 minute de centrul orasului si 7 km de partia Kalinderu. Dotari camere: baie cu cabina de dus, internet, minibar, frigider, terasa/bal..
54. Vila Miraj
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in statiunea Costinesti, in zona Epava, la doar 100 m de mare. Detine 34 de locuri de cazare in cele 17 camere spatioa..
55. Vila Rustica
Pensiunea se gaseste in Albac, la doar 500 m de centru statiunii, la iesirea spre Arieseni. Pensiunea este formata din doua corpuri de cladire, cu o capacit..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: