Căutare: "ceahlau"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: ceahlau
Şir luat în considerare pentru căutare: ceahlau
23 rezultate.
S-au găsit 23 rezultate pentru şirul introdus.

Pensiuni:

1. Cabana Bia Papadia
Pensiunea se gaseste in statiunea Izvorul Muntelui, jud Neamt, la poalele Muntelui Ceahlau, la o altitudine de 797 m, avand un peisaj incantator. Dispune de..
2. Cabana Bicaz * *
Cabana se afla la 1 Km de lacul de acumulare Izvoru Muntelui, Baraj Bicaz. Pentru grupuri exista posibilitatea efectuarii la cerere a unor plimbari de agrem..
3. Cabana Ceahlau * *
Inconjurata de paduri, unde doar susurul izvorului taie linistea, intr-o zona turistica deosebita, Cabana Ceahlau este locul unde rustic inseamna viata in si..
4. Hanul Draguseni * * *
Hanul Draguseni, continua traditia vechiului Han Calimahi de la Draguseni intemeiat inca din secolul XIX pe una din cele mai importante cai de negot ce legau..
5. Hotel Nova * * *
Hotelul Nova este situat in statiunea climaterica Duraqu, comuna Ceahlau, judeţul Neamt. la demisol acesta are un restaurant şi bucatarie, la ..
6. La 5 casute
Situata la poalele Masivului Ceahlau, La 5 casute e locul ideal de petrecere a vacantelor. Casutele sunt construite din lemn.Acestea sunt in numar de 5 si ..
7. Lavinia * * *
Pensiunea LAVINIA se afla la intrarea in statiunea Durau, pe drumul ce duce spre Muntele Ceahlau. Aceasta are capacitate de cazare de 2 camere cu pat matrimo..
8. Maria * * *
Pensiunea situata in Ceahlau are un design foarte modern. Aceasta are 14 camere cu 2 locuri si 2 camere cu 3 locuri recomandate familiilor cu copii. Ca..
9. Orizont * * *
Pensiunea turistică Orizont este amplasată n comuna Farcaşa, jud. Neamţ, pe drumul naţional DN 17B Piatra-Neamţ - Vatra Dornei..
10. Pensiunea Agnes * *
Pensiunea se afla in Durau, la poalele Muntelui Ceahlau, sub padure.Pensiunea Agnes va ofera 30 de locuri de cazare in 15 camere, dintre care 2 camere se afl..
11. Pensiunea Ana
Pensiunea Ana se afla intr-o zona linistita in apropiere de masivul Ceahlau. Aceasta detine 5 camere cu pat matrimonial, bucatarie la dispozitie, grupuri ..
12. Pensiunea Iuliana
Intr-un cadru natural plin de viata, pensiunea Iuliana va asteapta. Cele 5 camere cu pat dublu sau doua paturi va stau la dispozitie. Bucataria la dispoz..
13. Pensiunea Menta
CATEGORIE- 2** Pensiunea Menta se gaseste la poalele muntelui Ceahlau, pe malul lacului Bicaz, beneficiind de un peisaj absolut superb. Detine o capacitate..
14. Pensiunea Moldova * * *
Pensiunea Moldova se afla la o distanta de 5 Km de Piatra Neamt, 4 Km de Manastirea Pangarati si 3 Km de Manastirea Bistrita, cu vedere la Lacul Batca Doamn..
15. Pensiunea Petrisor
Pensiunea Petrisor se afla in apropiere de Masivul Ceahlau intr-o zona foarte linistita si frumoasa. aceasta ofera sprea cazare 9 camere. Pensiunea det..
16. Pensiunea Senin * * * *
Pensiunea Senin se afla in localitatea Ceahlau in judetul Neamt. Aceasta dispune de centrala termica propie, locuri de parcare acoperite, cale acces ilumina..
17. Vanatorul * * *
Pensiunea Vanatorul e situata la poalele muntelui Ceahlau, la intrare in Statiunea Durau.Pensiunea Vanatorul e construita in stil rustic cu camere mari si lu..
18. Victoriana * *
Pensiunea Victoriana e situata la intrarea in Zona turistica Ceahlau-Durau, in Bistricioara. Aceasta pune la dispozitie 5 camere din care 3 duble si 2 cu pat..
19. Vila Aquatour
CATEGORIE- 3*** Detine 18 locuri de cazare in cele 9 camere, dotate cu: TV, AC, minibar, AC, telefon, uscator de par, room service. Facilitati: restaurant ..
20. Vila Casa Balan
CATEGORIE- 2** Casa Balan se gaseste la 26 km de Bicaz, spre Vatra Dornei, pe malul lacului Bicaz, cu vedere spre Ceahlau si aproape de alte obiective turis..
21. VILA CEAHLAUL
Aflata la poalele Ceahlaului intr-o zona declarata rezervatie naturala, pensiunea va ofera un peisaj magnific,si cazare in 5 camere luminoase.
22. Vila Iris
Vila Iris se afla la poalele muntelui Ceahlau. Aceasta pune la dispozitia turistilor 2 camere cu pat matrimonial, 1 cu pat dublu si una cu canapele extensibi..

Ghiduri turistice:

1. Durau, statiune aflata in paza Ceahlaului
Durau este o statiune de odihna si tratament, deschisa in toate anotimpurile. Se afla in partea de N-NE a tarii, in judetul Neamt, la poalele muntilor Ceahla..
Scris în TURISM-360 din: ..
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: