Căutare: "dumbrava"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: dumbrava
Şir luat în considerare pentru căutare: dumbrava
15 rezultate.
S-au găsit 15 rezultate pentru şirul introdus.

Firme:

1. Pensiunea Casa Elixia's
Situata in apropierea renumitei paduri Dumbrava si a parcului; Sub Arini; la 3km de centrul Sibiului. Eleganta, fara a fi ostentativa, pensiunea noastra a..
Partener TURISM-360 din: 11.08.2009
2. Pensiunea Ecaterina Tismana
Pensiunea turistica Ecaterina din Tismana ofera un spatiu de cazare de 10 camere, 20 de locuri, bar si gradina de vara. Este situata la intersectia DN 67D cu..
Partener TURISM-360 din: 03.10.2011

Pensiuni:

1. Casa Rosca * * *
Pensiunea Casa Roşca este situata la intrarea n localitatea Răşinari, la numai 8 Km de Sibiu, 4km de Muzeul Satului, cu intrare din Sos. Sibi..
2. Pensiunea Crama la Dumbrava
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste la iesire din oras, spre Campulung Moldovenesc. Detine 25 de locuri de cazare in cele 10 camere, dintre care 5 camere s..
3. Pensiunea Dumbrava
CATEGORIE- 3*** Pensiunea Dumbrava este plasata in vecinatatea Lacului Prisaca si ofera conditii optime pentru petrecerea timpului liber pe tot parcursul an..
4. Pensiunea Dumbrava
CATEGORIE- 4**** Pensiunea se gaseste in statiunea montana Predeal, inconjurata de o frumoasa padure,intr-o zona linistita, iar la cativa metrii curge para..
5. Pensiunea Dumbrava
CATEGORIE- 4**** Pensiunea este formata din 4 camere spatioase, fiecare cu grup sanitar propriu, TV cablu, grupuri sanitare dotate cu jacuzzi, cada de baie ..
6. Pensiunea Dumbrava * * *
Pensiunea Dumbrava e amplasata intr-o frumoasa zona a Sibiului. Aceasta pune la dispozitie 26 camere single si double, dotate cu tot ceea ce este necesar ..
8. Pensiunea DUMBRAVA MINUNATA
Pensiunea Dumbrava Minunata este situata pe firul Simonului intr-un loc perfect pentru petrecerea vacantelor. Pensiunea dispune de 16 camere dotate cu pat d..
9. Pensiunea Dumbrava Minunata
Pensiunea este o constrcutie noua din lemn , amenajata in stil traditional , amplasata intr-o zona de unde turisti pot admira intregul peisaj zonal. Gazdele ..
10. Pensiunea Dumbrava Minunata
Pensiunea Dumbrava Minunata ofera spre cazare 10 locuri in 4 camere cu doua paturi si o camera cu pat matrimonial. Aceasta dispune de o curte interioara, sp..
11. Pensiunea Rubin * * *
Pensiunea Rubin se afla in zona rezindentiala a Sibiului, intre liziera Padurii Dumbrava si Parcului Sub Arini. Pensiunea ofera oaspetilor toate serviciile..
12. PENSIUNEA SUBCETATE
La 12 km de Sibiu, este situat Pensiunea "Sub cetate" din Cisnadioara finalizata in anul 2006 cu 10 camere duble cu baie si restaurant propriu. Parasiti ..

Obiective turistice:

1. Dumbrava Vadului
Dumbrava Vadului, cunoscuta si sub numele de Poiana Narciselor, este o rezervatie naturala din satul Vad, comuna Sercaia, aflata la circa 60 de kilometri de orasul Brasov. Rezervatia se intinde pe o suprafata de 400 de hectare iar aici vizitatorii au ocazia sa admire numeroase specii de narcise ce se intind pe zone extinse ale spatiului verde atent amenajat. Turistilor le este interzis sa rupa florile, dat fiind faptul ca florile sunt protejate tocmai prin aceasta rezervatie. Aici are loc Sarbatoarea Narciselor, un festival anual de etnologie si folclor ce are loc de sarbatoarea Sfintilor Constantin si Elena.
Scris în TURISM-360 din: 05.04.2011

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: