Căutare: "manastirea humorului"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: manastirea humorului
Şir luat în considerare pentru căutare: manastirea humorului
16 rezultate.
S-au găsit 16 rezultate pentru şirul introdus.

Anunţuri:

1. Oferta speciala de vara la Best Western Bucovina 4*!
Oferta speciala de vara la Best Western Bucovina 4* este valabila pana pe 15.10.2011 Tarif: 366 lei/persona in camera dubla/pachet; 546 lei/camera single/..
Din data: 26.07.2011
2. Weekend de neuitat la Best Western Bucovina!
Pachet 2 nopti: 266 lei/pers. in camera dubla/pachet; Pachet 3 nopti: 384 lei/pers. in camera dubla/pachet; Supliment single 45 lei/zi; Pachetul inclu..
Din data: 06.07.2010
3. Revelion in Nordul Moldovei-Manastirea Humorului-Pensiune..
OFERTA REVELION 2010 ZIUA I 29 dec: Obiceiul taierii porcului, POMANA PORCULUI, tuica si vin fiert, placinte moldovenesti...
Din data: 29.10.2009

Pensiuni:

1. Casa Adrian
CATEGORIE- 2** Casa Adrian se gaseste in localitatea Manastirea Humorului, in spatele manastirii, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber. Detine 6..
2. Casa Ancuta * *
Pensiunea Casa Ancuta este amplasata in mijlocul localitatii Manastirea Humorului, la 200m de manastirea Humorului. Cladirea e compusa din doua corpuri cu ..
3. Casa Craciun * *
Pensiunea Casa Craciun este amplasata in centrul localitatii Manastirea Humorului, la 50m de manastire, fiind o vila cu un etaj. La parter pensiunea are un ..
4. Casa Lucia * *
Ce inseamna de fapt Bucovina? Bucovina inseamna meleaguri pline de o frumusete rara, manastirile ridicate de marii voievozi ai vremii, codrul secular al Slat..
5. Iazurile Bucovinei
Pensiunea Iazurile Bucovinei este situata in inima provinciei istorice Bucovina la distanta egala de punctele turistice principale. Pitorescul regiunii l co..
6. La rascruce de vanturi * * *
Asezata langa drumul vechi ce facea legatura intre Cetatea Neamtului si Cetatea de la Suceava, la poalele padurii de conifere, pensiunea ofera 32 de locuri d..
7. Pensiunea Anastasia
CATEGORIE- 3*** Pensiunea Anastasia se gaseste in statiunea Gura Humorului, intr-o zona linistita, la poalele Muntelui Toaca, la cateva minute de Manastirea..
8. Pensiunea Casa de vacanta Roxana
Pensiunea Casa de vacanta Roxana, situata in apropiere de Manastirea Humorului, ofera spre cazare 3 camere matrimoniale deservite de 2 bai. Facilitatile ofe..
9. Pensiunea Casa Stefan
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in localitatea Manastirea Humorului, intr-o zona linistita si departe de aglomeratie. Detine 24 locuri de cazare in cel..
10. Pensiunea Cristiana
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se afla in localitatea Manastirea Humorului, la 7 km de orasul Gura Humorului, fiind inconjurata de obcinele bucovinei. Detine 15..
11. Pensiunea Elim
CATEGORIE- 3*** Se gaseste in localitatea Manastirea Humorului, la 16 km de Gura Humorului si 8 km de Manastirea Humor. Detine 20 de locuri de cazare, cu c..
12. Pensiunea Jucan
Pensiunea Jucan se afla in satul Manastirea Humorului si e cotata la doua stele. Aceasta ofera spre cazare 5 camere cu trei bai si cu doua balcoane. La dis..
13. Pensiunea Vladutz
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in localitatea Manastirea Humorului, la 2km de Gura Humorului, la Manastirea Voronet si Manastirea Humor se afla la doar..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: