Căutare: "navodari"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: navodari
Şir luat în considerare pentru căutare: navodari
10 rezultate.
S-au găsit 10 rezultate pentru şirul introdus.

Pensiuni:

1. Complex Turistic Marina Surf Navodari
Detine camere cu 2 locuri, cu 3 locuri situate in vila, apartamente, dotate cu grup sanitar propriu, AC. Alte facilitati: loc de joaca pentru copii, fast f..
2. Pensiunea Ane-Mary
Pensiunea Ane Mary se gaseste in Mamaia Nord, aproape de soseaua Mamaia- Navodari, la 1 km de Hanul Piratilor si 5 km de statiunea Mamaia si la 200 m de plaj..
3. Pensiunea Careea
Detine 30 de locuri de cazare in cele 15 camere dotate cu: TV, minibar, frigider, AC, balcon, baie in camera. Alte facilitati: sala de fitness, acces la buc..
4. Pensiunea Thetis
CATEGORIE- 3***. Pensiunea Thetis se gaseste la aproximativ 3 km de Mamaia si 4km de Navodari, in zona \"Hanul Piratilor\"( Mamaia Sat), iar plaja fiind la ..
5. Vila Cristina
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in Mamaia- Sat si ofera turistilor interesati 32 de locuri de cazare in cele 11 camere duble, 1 apartament mic su un ap..
6. Vila Laura
CATEGORIE- 3***. Vila se gaseste in zona Hanul Piratilor, la iesire din Mamaia spre Navodari. Detine 3 locuri de cazare gazduite intr-o camera de cazare, d..
7. Vila Maria
Detine 21 de locuri de cazare, dotate cu: frigider, incalzire centrala, balcon, TV, bai in camera/pe hol. Alte facilitati: loc de joaca pentru copii, parcar..
8. Vila Norica
Vila Norica este situata intre statiunea Mamaia (5 km ) si Navodari (3 km ) in zona numita Mamaia Nord. In fata vilei la circa 350m se afla plaja. Cazarea s..
9. Vila Stoea
Vila se gaseste la iesire din Mamaia spre Navodari, la 2 km de Hanul Piratilor si la 200 m de plaja. Detine 18 locuri de cazare in cele 9 camere, dintre car..
10. Vila Thetis, Mamaia Sat
Vila este situata la aprox.3 km de Mamaia si 4 km de Navodari.Ea este cunoscuta si sub numele de "Hanul Piratilor".Vila dipune de 12 camere frumos mobilate d..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: