Căutare: "pensiunea clasic"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: pensiunea clasic
Şir luat în considerare pentru căutare: pensiunea clasic
19 rezultate.
S-au găsit 19 rezultate pentru şirul introdus.

Firme:

1. Vila Maria Predeal
Pensiunea Maria Predeal ***, 15 locuri in 6 camere cu baie proprie tv si dvd, sufragerie de 70 mp, cu semineu functional pe lemn si bar, bucatarie americana ..
Partener TURISM-360 din: 28.10.2009

Pensiuni:

1. Casa Augsburg
Fa-ti vacanta sau week-end-ul o experienta de neuitat! Savureaza traditia si confortul unei pensiuni de 4 margarete si bucura-te de o atmosfera dinamica si e..
2. Iazurile Bucovinei
Pensiunea Iazurile Bucovinei este situata in inima provinciei istorice Bucovina la distanta egala de punctele turistice principale. Pitorescul regiunii l co..
3. Pensiunea Vila Clasic
Pensiunea Vila Clasic e cotata la trei stele si ofera spre cazare 4 camere si doua apartamente, dotate cu bai proprii, tv, telefon, minibar si acces la inter..
4. Pensiunea Accommodation Brasov
Cazarea in apartamente si garsoniere in regim hotelier la un standard de 3 stele este o alternativa pentru mijloacele clasice de cazare. Mai spatioase, confo..
5. Pensiunea ALEXANDRA**
Structura turistica cu vechime, pensiunea Alexandra este o locatie clasică cu un numar minimal de camere, conditii convenabile si o pozitie extrem de at..
6. Pensiunea CaPRIOARA**
Pensiunea Caprioara este situata la 400m de partiile Sorica si Cazacu, va ofera conditii bune de cazare atat pentru grupuri mici cat si pentru tabere scolare..
7. Pensiunea Clasic
Pensiunea Clasic ofera spre cazare 10 locuri in 5 camere dotate cu doua sau trei paturi, grup sanitar propriu, incalzire centrala, tv, cablu, frigider si tel..
8. Pensiunea Clasic
CATEGORIE- 3*** Pensiunea a fost finalizata recent, in anul 2008 si a intrat in circuitul turistic in anul 2009. Se afla in statiunea Busteni, la 30m de Cas..
9. Pensiunea CORAL***
Pensiunea Coral se afla in Sulina, judetul Tulcea. Aceastadispune de 16 locuri de cazare in 7 camere duble. Pensiunea detine terasa cu 100 de locuri, sala de..
10. Pensiunea Dalia
Pensiunea reprezinta o imagine de vis, gratie peisajului unic si a arhitecturii ce combina clasicul cu modernul.Pensiunea va ofera : 9 camere cu pat dublu, g..
11. Pensiunea Eden
CATEGORIE- 5***** Pensiunea Eden se afla in mijlocul padurii, aproape de lacul Ursu, oferind conditii ideale de petrecere a unui sejur linistit. Este cea ma..
12. Pensiunea Empire
Evadati din stresul vietii cotidiene si veniti intr-o oaza de calm si pace unde tot ceea ce conteaza este persoana dumneavoastra. Aveti la dispozitia dumn..
13. PENSIUNEA IVVIS
Situata in vatra satului Cornatel, jud. Sibiu, la o altitudine de 430 m, intr-o zona puternic ozonata, absolut nepoluata, avand de la ferestrele camerelor ve..
14. PENSIUNEA MARIA
Pensiunea Maria din judetul Neamt se afla pe malul paraului Agapia, intr-o locatie de o frumusete rar intalnita, la doar 1 km de Manastirea Agapia si la cati..
15. Pensiunea Maria Predeal
CATEGORIE- 3*** Detine 6 camere si o capacitate de 15 locuri, dotate cu: baie proprie, TV si DVD, sufragerie mare cu semineu pe lemn si bar, bucatarie ameri..
16. Pensiunea PAULA **
Pensiunea Paula se afla in statiunea Braza, judetul Prahova. Aceasta ofera spre cazare 7 camere cu paturi matrimoniale. Pensiunea dispune de un restaurant ..
17. Pensiunea Romance
CATEGORIE- 3*** Pensiunea Romance se afla pe drumul national DN 17 care uneste Transilvania cu Moldova, imbinand stilul modern cu cel clasic. Se afla la 2 ..
18. Pensiunea ZEFIR***
Un loc mirific, retras, linistit. Este locul pe care de mult il cautati. Pensiunea "ZEFIR" este prima si singura pensiune din Timisoara clasa la 4 stele, ava..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: