Căutare: "pensiunea elena"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: pensiunea elena
Şir luat în considerare pentru căutare: pensiunea elena
16 rezultate.
S-au găsit 16 rezultate pentru şirul introdus.

Pensiuni:

1. Casa Elena * *
Pensiunea Elena situata in Piatra Neamt e amenajata intr-un stil classic insa in acelesi timp foarte confortabil. Casa Elena are 3 camere mari, putand gazdu..
2. Iazurile Bucovinei
Pensiunea Iazurile Bucovinei este situata in inima provinciei istorice Bucovina la distanta egala de punctele turistice principale. Pitorescul regiunii l co..
3. Pensiunea BANGALA ELENA
Pensiunea Bangala Elena se afla in comuna Moeciu. Aceasta detine 16 camere cu baie proprie, TV si cablu. Pensiunea detine un living, incalzire centrala, TV s..
4. Pensiunea Casa Elena
Pensiunea Casa Elena e cotata la 4 margarete si ofera spre cazare 2 camere si 3 apartamente, dotate cu bai proprii, incalzire centrala, tv si cablu. Facilit..
5. Pensiunea Elena
Asezare: Tg. Lapus este situat �n inima tarii Lapusului, regiune etno-culturala aflata �n partea sudica a judetului Maramures. Situat �ntr-o zona depr..
6. Pensiunea Elena
Pensiunea Elena se afla intr-o frumoasa zona turistica chiar in inima orasului si foarte aproape de ambele partii de ski.Cele 3 camere sunt dotate cu paturi ..
7. Pensiunea Elena
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in inima Tarii Lapusului, in partea de sud a judetului Maramures. Facilitati: gratar, loc de joaca pentru copii, ferma ..
8. Pensiunea Elena
CATEGORIE- 3*** Detine 30 de locuri de cazare in camere duble, triple, single, dotate cu: TV cablu, frigider si clima optional. Alte facilitati: sala de me..
9. Pensiunea Elena
Pensiunea Elena este a situata în partea centrală a Carpaţilor de Curbură. Cele 7 camere duble ale pensiunii beneficiază de încălzire centrală, 4 din..
10. Pensiunea Elena & Maria
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in centrul comunei Rodna, aproape de ruinele Bazilicii daramate in 1242 si de Biserica Ortodoxa si Catolica. Detine 18..
11. Pensiunea Elena * * *
Pensiunea Elena este situata pe DN.7C , in localitatea Capataneni , jud. Arges , la aproximativ 7 Km de Barajul Vidraru . Aceasta va pune la dispozitie 5 ca..
14. Pensiunea ELENA**
Vila Elena se afla in Eforie Nord, judetul Constanta. Acesta dispune de 4 camere double si 4 apartamente cu grupuri sanitare proprii. Pensiunea detine aer ..
16. Vila Andremari
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in statiunea Predeal, aproape de Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena si la 10 minute de partia Clabucet. Det..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: