Căutare: "pensiunea gala"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: pensiunea gala
Şir luat în considerare pentru căutare: pensiunea gala
19 rezultate.
S-au găsit 19 rezultate pentru şirul introdus.

Firme:

1. CASA EZIO
Situata intr-o zona inconjurata de masivul Piatra Mare si muntii Postavaru, ce alcatuiesc impreuna grupul de munti ai Barsei, situati langa versantul nordic ..
Partener TURISM-360 din: 18.03.2011

Pensiuni:

1. Belvedere La Cristina
"Un rasarit de soare,de poveste" va poate oferii doar Pensiunea Belvedere La Cristina,situata pe DN 7C la 20 km.de Curtea de Arges si la mai putin de 7 km.de..
2. Casa Rosie
Vrei sa ai parte de confortul unui mare hotel,dar in intimitatea inegalabila a unei case? Vrei sa ai,la distanta la cateva trepte si crama selecta, si restau..
3. Iazurile Bucovinei
Pensiunea Iazurile Bucovinei este situata in inima provinciei istorice Bucovina la distanta egala de punctele turistice principale. Pitorescul regiunii l co..
4. Pensiunea Arinis
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste pe malul lacului de acumulare Colibita, in fosta vatra a satului, la o altitudine de 950 m si ofera o priveliste panoram..
5. Pensiunea Atlantida
CATEGORIE- 2** Pensiunea se gaseste in centrul comunei Galanesti, la 14 km de Putna, 22 km de Sucevita si 12 km de Radauti. Detine 24 de locuri de cazare, ..
6. Pensiunea Auto House
Pensiunea se afla in Galati, la intersectia cu centura orasului, mai exact la adresa: Str. Combinatului nr.2 . La aceasta pensiunea puteti gasi camere cu 1 2..
7. Pensiunea BANGALA ELENA
Pensiunea Bangala Elena se afla in comuna Moeciu. Aceasta detine 16 camere cu baie proprie, TV si cablu. Pensiunea detine un living, incalzire centrala, TV s..
8. Pensiunea Carul din Stele
Reper obligatoriu pentru toti cei care doresc sa guste o mancare traditionala romaneasca, Pensiunea-Restaurant Carul din Stele abunda de un farmec inegalabil..
9. Pensiunea Casa de Lago
Casa de Lago este un centru special conceput ca situare si dotari pentru intalniri profesionale si evenimente speciale ale companiilor. Intr-un decor natur..
10. Pensiunea Classica
CATEGORIE- 2** Pune la dispozitia turistilor 3 camere duble si un apartament. Se gaseste departe de galagia urbana, intr-o zona montana. Facilitati: curte..
11. Pensiunea Coroana Regala
Categorie: 3*** Pensiunea este situata intre cele doua statiuni Baile 1Mai si Baile Felix la iesire din satul Haieu la doar 10 min de mers pe jos fata de am..
12. PENSIUNEA DELIA
Pensiunea "Delia" este situata la 500 m de statiune,intr-un loc relaxant fara agitatie si galagie. Dispune de 4 camere, fiecare cu televizor, baie prop..
13. Pensiunea Dobrogeana
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste la iesire din municipiul Tulcea spre orasul Galati si ofera posibilitate de cazare intr-un ambient placut si curat. De..
15. Pensiunea Motanul Galanton
Detine 10 camere duble cu 3 niveluri, dotate cu paturi matrimoniale si separate, dotate cu: bai private, telefon, TV. Facilitati: solar, parcare disponibila..
16. Pensiunea Nicol
Pensiunea se gaseste in partea de vest a orasului, la iesire spre Galati. Detine 23 de locuri de cazare in cele 10 camere, dotate cu: apa calda si caldura, ..
17. Pensiunea Popasul Haiducilor
CATEGORIE- 3*** Capacitate: 15 locuri in 6 camere. Pensiunea se afla in vecinatatea Castelelor Pelisor si Peles, in partea de sus a orasului. Datorita ampl..
18. Pensiunea Stana Regala
CATEGORIE-3*** Detine 16 locuri de cazare in 5 camere. Structura cazare: * camera 1: 1 pat dublu, 2 paturi single suprapuse, baie cu cabina de dus, incalz..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: