Căutare: "piatra craiului"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: piatra craiului
Şir luat în considerare pentru căutare: piatra craiului
51 rezultate.
S-au găsit 51 rezultate pentru şirul introdus.

Anunţuri:

1. Cazare Bran Moeciu pensiune completa
Pensiuna Katharina Bran clasificare 4 Margarete asezata la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte gen..
Din data: 21.07.2008
2. Pensiunea Katharina**** Bran,cazare pensiuni bran,pensiun..
Pensiune turistica de lux 4 Margarete. Cazare pensiuni Bran ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula.Pensiuni cazare Bran,camere mari spatioase balcon,caza..
Din data: 25.12.2007
3. Team Building cazare pensiuni Bran,Pensiunea Katharina***..
Pensiune turistica de lux 4 Margarete. Cazare pensiune Bran ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula.Pensiuni cazare Bran,camere mari spatioase balcon,caza..
Din data: 14.12.2007
4. Cazare Bran, Oferta Permanenta Pensiunea Katharina**** Bran
Pensiune turistica de lux, 4 Margarete. Cazare Bran ca. 800 metri fata de Castelul BRAN - Dracula. Camere de lux 24 metri patrati (usa-hol-usa-camera), Res..
Din data: 17.10.2007
5. Seminarii-Conferinte-Mese Festive la BRAN Pensiunea Katha..
Pensiune turistica de lux, 4 Margarete. Cazare Bran ca. 800 metri fata de Castelul BRAN - Dracula. Camere de lux 24 metri patrati (usa-hol-usa-camera), Res..
Din data: 17.10.2007

Firme:

1. Europa Transfagarasan***
Complexul turistic Europa Transfagarasan este situat pe Dn 7c, la 9 km de Balea Cascada si 23 km de Balea Lac, acolo unde incepe urcarea spre inaltimile varf..
Partener TURISM-360 din: 11.04.2009
2. Green House Turism
Pensiunea GREENHOUSE Localizată în culoarul Rucăr –Bran, în localitatea Podul Damboviței, judetul Argeș, în inima Rezervației Naturale Piatra Craiu..
Partener TURISM-360 din: 24.10.2012
3. Pensiunea ALLEMARIE
Pensiunea turistica “Allemarie” (3 margarete) este amplasata la 800m de la iesirea din localitatea Bran, la intrare in Moieciu de Jos din drmul national ..
Partener TURISM-360 din: 19.10.2009
4. Pensiunea Katharina
Pensiune turistica de lux, 4 Margarete. Cazare Bran ca. 800 metri fata de Castelul BRAN - Dracula. Camere de lux 24 metri patrati (usa-hol-usa-camera), Resta..
Partener TURISM-360 din: 17.10.2007

Pensiuni:

1. Cabana Frasin
Cabana “Frasin” este amplasata intre Piatra Craiului, Mateias, Leaota si Iezer. Accesul este facil cu autoturismul din drumul ce leaga Brasovul (pri..
2. Cabana Vraja Padurii
Cabana este incadrata pe o parte de Varful Bucsoiu din Muntii Bucegi si pe alta parte de Piatra Craiului, avand o minunata panorama peisagistica. Se gaseste ..
3. Casa Alexia
CATEGORIE-2** Detine 16 locuri de cazare in cele 8 camere. Se gaseste in localitatea Bran- Moeciu, departe de zgomotul si agitatia urbana, cu vedere spre mu..
4. Casa cu trandafiri
Situata in Magura, la 1200 de metri altitudine, in apropierea localitatilor Bran si Zarnesti, inconjurata de frumusetea muntilor Piatra Craiului si Bucegi, "..
5. Casa Europan * * * *
Pensiunea Casa Europan este situata pe culoarul Rucar-Bran,cu acces dinspre Pitesti - Campulung Muscel, Targoviste siBrasov. Pensiunea este amplasata la 100 ..
6. Edera
Pensiune construita nou -2006.Amplasamentul pensiunii confera clientilor deplasarea usoara la Castelul Bran (15 km), Pestera Dambovicioara, Cheile Dambovic..
7. Pensiunea Adelante
Este situata in Moieciu de Jos, pe drumul spre sat Pestera, la 3-4km de castelul Bran intr-o zona foarte linistita, avand o panorama deosebita(Muntii Bucegi ..
8. Pensiunea Aldulea
CATEGORIE- 2** Detine 18 locuri de cazare in cele 5 camere, cu vedere panoramica spre Muntii Bucegi si Piatra Craiului. Alte facilitati: living, sala mic d..
9. Pensiunea ANDRA****
Pensiunea Andra e situata pe DN 73 la numai 24 km de Braşov, n imediata apropiere a Castelului Bran şi a munţilor Bucegi şi Piatra C..
10. Pensiunea Cabana Pietricica 1*
Cabana pensiune in masivul Piatra Craiului la altitudinea de 1300 m, la 4 Km de Cabana Brusturet
11. Pensiunea Casa Boiereasca
Casa Boiereasca va primeste intr-un camin cald si linistit, in inima naturii, unde va puteti relaxa si rasfata, va puteti bucura de drumetii, servicii de agr..
12. Pensiunea Casa Florescu
CATEGORIE- 2** Se gaseste in binecunoscuta localitate Bran- Moeciu, departe de zgomotul urban, intr-o zona linistita, cu panorama spre Muntii Piatra Craiulu..
13. Pensiunea Casa Magdalena
CATEGORIE- 3*** Detine 6 locuri de cazare in cele 3 camere. Pensiunea se gaseste intr-o zona pitoreasca de la poalele masivului Piatra Craiului. Facilitat..
14. Pensiunea Coliba lui Zalmoxe
Pensiunea Coliba lui Zalmoxe se afla la 6 km de localitatea Zarnesti spre Cabana Plaiul Foii la poalele Muntilor Piatra Craiului. Va putem oferi conditii op..
15. Pensiunea Coroana Reginei
Pensiunea Coroana Reginei din Bran este amplasată pe un teren de 30.000 m.p., cea mai apropiata construcţie fiind la 150 m. Ca aşezare pensiunea este..
16. Pensiunea Cristina * * *
Pensiunea Cristina situata in centrul orasului Zarnesti, aproape de baza Parcului National Piatra Craiului in care se poate vizita Schitul Coltii Chiliei, Ch..
17. PENSIUNEA DARIUS***
Amplasata in Cheile Gradistei vis-a-vis de Complex, Vila Darius dispune de 9 camere duble dotate cu TV + 1 apartament, bai proprii si balcon, incalzire centr..
18. Pensiunea DENISA
Pensiunea Denisa se afla la poalele Muntilor Bucegi si Piatra Craiului si e cotta la 3 margarete. Aceasta dispune de 6 camere dotate cu bai proprii, tv si ca..
19. Pensiunea Duicu
PENSIUNEA DUICU se afla la inaltime, pe un picior de plai, intr-un colt de rai , la numai 8 km de Castelul Bran si 3 km de Moeciu, in mijlocul Parcului Natio..
20. Pensiunea Irinuca
O constructie noua situata in Tara Barsei, in orasul de la poalele Pietrii Craiului, pensiunea Irinuca va ofera posibilitatea petrecerii unor clipe de n..
21. Pensiunea Katharina Bran
Pensiuna Katharina Bran clasificare 4 Margarete asezata la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula va ofera cu un comfort deosebit si un spatiu foarte gen..
22. Pensiunea Katharina****Bran
Cazare la Bran cu pensiune completa la Pensiunea Katharina**** Bran, situata in zona de munte Bran Moeciu. Weekend la munte, Team Building si Traning in zo..
23. Pensiunea Kyfana * * *
"Experimentati modul de viata traditional '' Pensiunea Kyfana va ofera 4 camere duble dotate cu pat matrimonial,tv,cablu,internet,incalzire centrala si o ca..
24. Pensiunea LAURA **
Pensiunea LAURA se afla pe coasta unui deal intr-o frumoasa livada si este compusa din doua corpuri ,o combinatie de piatra si lemn . Aceasta dispune de 8 ..
25. Pensiunea MAGURA BRANULUI
Pensiunea Magura Branului e asezata la poalele Magurii Branului cu o priveliste minunata asupra muntilor Bucegi si Piatra Craiului si a masivelor Postavaru ..
26. Pensiunea MANITIU **
Casa Manitiu este situata in comuna Vulcan, la o distanta de cca 20 km de Brasov, Poiana Brasov, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, masivul Piatra Craiului. Casa..
27. Pensiunea MARGARITAR
Pensiunea Margaritar e situata pe malul raului Moeciu, la poalele Muntilor Bucegi si Piatra Craiului, la doar 4 km de castelul Bran. Aceasta dispune de 9 cam..
28. Pensiunea Mosorel * *
Pensiunea Mosorel situata la 28 km de Brasov in orasul Zarnesti, intr-un cadru natural de exceptie la poalele Masivului Piatra Craiului . Pensiunea Mosorel..
29. Pensiunea Om Bun
CATEGORIE_ 3*** Se gaseste intr-o zona montana superba, la o altitudine de 100m , la poalele muntilor Piatra Craiului. Detine 12 locuri in cele 6 camere, d..
30. PENSIUNEA PESTERA
Vila se inchiriaza in intregime pentru o singura familie sau grup. Pensiunea Pestera este situata in satul Pestera, in judetul Brasov, pe culoarul Rucar-Br..
31. Pensiunea PIATRA CRAIULUI
Pensiunea Piatra Craiului e situata in localitatea Moieciu de Jos, la doar trei kilometri de Castelul Bran, oferind un peisaj minunat asupra Muntelui Piatra ..
33. Pensiunea Pinul
Aceasta pensiunea este situata foarte aprope de castelul Bran, la numai doi kilometri , clientii pot avea parte de o panorama deosebita cu vedere spre muntii..
34. Pensiunea Poiana Stanii
Pensiunea Poiana Stanii ofera cazare in 9 camere duble ce ofera o superba panorama asupra Muntilor Bucegi si Piatra Craiului. La dispozitia oaspetilor sunt ..
35. Pensiunea Popasul la Gheorghita
CATEGORIE- 2** Detine 16 locuri de cazare in cele 8 camere. Se gaseste foarte aproape de Muntii Piatra Craiului, pe drumul pitoresc Rucar- Bran. Personal ..
36. Pensiunea Redis * *
Pensiunea este intr-o zona superba apropiata padurii, cu o panorama deosebita asupra Cetatii Rasnovului si a muntilor Piatra Craiului, Bucegi. Pensiunea va ..
37. Pensiunea Tinion * * *
Pensiunea Tinion, se afla chiar la poalele Pietrii Craiului, la intrarea in orasul Zarnesti, .Pensiunea Tinion va ofera cazare in 5 camere duble si una singl..
38. Pensiunea TRUDY
Pensiunea Trudy se afla in Moeciu la poalele Muntilor Piatra Craiului si Bucegi. Aceasta dispune de 3 camere duble, doua bai, incalzire centrala, apa calda n..
39. PENSIUNEA VACANTA DE VIS ***
* Sansa de a vizita locuri inedite din Romania * Singura pensiune din apropierea pesterei Dambovicioara, la intrarea in Parcul National \"Piatra Cr..
40. Vila Alina
Vila Alina este situata intr-o zona centrala, cu o panorama deosebita asupra muntilor Piatra Craiului si asupra Cetatii Rasnov. Pune la dispozitia clientilo..
41. Vila Soniei
Aflandu-se intr-un peisaj rural suberb, Pensiunea Soniei este situata la 30 km de municipiul Brasov, 35 km de Predeal si la 4 km de localitatea Bran. Vila e..
42. Vila Vulturi
VIla Vulturi se află la 1,5 km de castelul Bran în Moeciu de Jos şi e clasificată cu două margarete. Vila Vulturi dispune de 14 camere cu paturi duble, ..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: