Căutare: "retezat"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: retezat
Şir luat în considerare pentru căutare: retezat
16 rezultate.
S-au găsit 16 rezultate pentru şirul introdus.

Pensiuni:

1. Pensiunea Belvedere
Pensiunea Belvedere din Hateg se afla in apropierea Parcului National Retezat la 51 de kilometri de Deva, 21 de kilometri de Hunedoara, 49 de kilometri de Pe..
2. Pensiunea Dora
CATEGORIE- 3*** Pensiunea Dora este un punct ideal de a pleca spre traseelor turistice din Retezat, pentru practicarea drumetiilor si a sporturilor alpine, ..
3. Pensiunea Dumbravita
CATEGORIE- 2** Pensiunea Dumbravita este situata pe Valea Raului Mare Retezat, la limita Parcului National Retezat, intr-un peisaj deosebit. Detine 24 de ..
4. Pensiunea Mesty
CATEGORIE- 1* Pensiunea Straja se gaseste la 7 km de municipiul Lupeni si ofera conditii dintre cele mai bune pentru petrecerea vacantei sau a weekenduri-lo..
5. Pensiunea Retezat
Pensiunea Retezat se afla in comuna Clopotiva, judetul Hunedoara, in sud-vestul depresiunii Hategului, la 17 km de orasul Hateg. Constructie este una mod..
6. Pensiunea Rustic
CATEGORIE- 2** Cabana Rustic este amplasata la intrarea in Parcul National Retezat, la 50m de partia de ski dotata cu nocturna. Detine 10 locuri in camere ..
7. Pensiunea Sarmis
Este situata in frumoasa depresiune a Tarii Hategului la poalele muntilor Retezat.A fost infintata in anul 2005 si dispune de 3 camere cu cate un pat matrimo..
8. Pensiunea Sarmis Cristal
Pensiunea SARMIS CRISTAL face parte din grupul de pensiuni SARMIS cu sediul principal in localitatea SARMIZEGETUSA Nr.82. Pensiunea SARMIS CRISTAL este situa..
9. Pensiunea Tedi
CATEGORIE- 1* Pensiunea Tedi se gaseste in masivul Retezat pe malul raului Valea Brazi, la 300 m de lacul de acumulare Valea de Brazi. Detine 6 camere. At..
10. Pensiunea Venus Sarmizegetusa
Pesiunea "Venus" este o cabana de lemn pe doua nivele, situata in Tara Hategului, in localitatea istorica Ulpia Traiana Sarmizegetusa. Pensiunea dispune de t..
11. Pensiunea Vii la Cascada
Pensiunea Vii la Cascada este situata pe Valea Raului Mare Retezat, la limita Parcului National Retezat, pe malul Raului Mare, intr-un peisaj de o frumusete ..
12. Pensiunea ZAMOLXE **
PENSIUNEA ZAMOLXE va ofera locuri de cazare la poalele muntilor Retezat, aproape de cele mai importante obiective turistice ale patrimoniului geto-dac si dac..
13. Vila Alpin
Vila Alpin este situata in statiunea Straja la 50 m de telescaun avand o pozitie excelenta, fiind amplasata intre cele doua partii cu nocturna, oferindu-va o..
14. Vila Pinalpin
Pensiunea Pin Alpin Situata la 650m altitudine, la limita Parcului National Retezat, îti ofera sansa sa petreci clipe de neuitat într-un cadru natural de ..
15. Vila Retezat
CATEGORIE- 3*** Capacitate: 28 locuri de cazare in 11 camere. Vila Retezat este situata in cartierul Furnica al statiunii Sinaia. Vila este construita in s..

Obiective turistice:

1. Parcul National Retezat
Parcul National Retezat a fost primul parc national al Romaniei, s-a infiintat in anul 1935 la initiativa profesorului Alexandru Borza. In prezent parcul are statut de arie naturala protejata de interes national si international, fiind recunoscut ca Rezervatie a Biosferei din anul 1979. Parcul acopera o suprafata de 38.138 ha din Masivul Retezat-Godeanu. Parcul este renumit pentru diversitatea floristica si faunistica, adapostind aproape 1.190 specii de plante superioare, 90 taxoni endemici, 130 de plante rare sau vulnerabile, 50 specii mamifere, 168 specii de pasari, 9 specii de reptile, 5 specii amfibieni.
Scris în TURISM-360 din: 13.05.2011

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: