Căutare: "roua"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: roua
Şir luat în considerare pentru căutare: roua
12 rezultate.
S-au găsit 12 rezultate pentru şirul introdus.

Anunţuri:

1. 1 mai in Baile Tusnad la hotel Fortuna 3***!
Vacanta de 1 MAI in Hotelul Fortuna*** (perioada 30 apr.- 02 mai.2010) Petreceti o minivacanta in inima muntiilor la Hotel Fortuna*** unde va asteapta vo..
Din data: 21.04.2010

Firme:

1. Pensiunea RouaDeMunte
Pensiunea Roua de Munte,Baile Herculane este asezata intr-o zona linistita cu un peisaj pitoresc si care va ofera oaza de relaxare si liniste de care aveti ..
Partener TURISM-360 din: 07.03.2009
2. ROUA Muntilor
Pensiune turistica.
Partener TURISM-360 din: 16.07.2009

Hoteluri:

1. Roua
Complexul este compus din trei cladiri: Roua Hotel-Restaurant si doua vile numite de cei ce le cunosc \"Vila Mare\", respectiv \"Vila Mica\". Capacitate c..
În TURISM-360 din: 11.10.2010

Pensiuni:

1. PENSIUNE ROUA***
Cazare la cele mai mici tarife din Arad la conditii de 3 stele. Pensiune Roua are o experienta de 11 ani in domeniul turismului.Dupa o noapte de odihna la P..
2. Pensiunea Radu
Situata intr-o zona geografica minunata, intre paduri de brad si de stejar, intr-un loc strabatut, pana in urma cu cativa ani, doar de ciobani si de oile lor..
3. Pensiunea Roua 2005
Pensiunea dispune de parcare proprie pentru clientii cazati la noi, iar in curte turistii au la dispozitie un gratar si o masa de picnic unde isi pot prepara..
4. Pensiunea Roua de Munte
CATEGORIE- 3*** Pensiunea Roua de Munte,Baile Herculane este asezata intr-o zona linistita,la 900m de centrul statiunii,cu un peisaj pitoresc, care va ofera..
5. Pensiunea Roua diminetii
Pensiunea Roua Diminetii ofera cazare in 2 corpuri, fiecare cu 10 camere , dotate bai proprii, cu tv si cablu. Facilitatile oferite de aceasta sunt: sala de..
6. Roua Muntilor
CATEGORIE- 3*** Detine 4 camere care adapostesc 9 locuri, dotate cu mobilier modern, incalzire centrala, TV, dus, internet. Alte facilitati: sala de confer..
7. Vila Roua Diminetilor
CATEGORIE- 3*** Vila Roua Diminetilor se gaseste la 10km de Vatra Dornei, este o locatie frumoasa si un punct de plecare spre a explora intreaga regiune. D..

Ghiduri turistice:

1. Kairouan - Orasul Sfant al Tunisiei
Excursia cu jeepurile se incheie dupa vizitarea oazelor montane cu intoarcerea la autocar, de unde ce-a de a doua zi continua cu inaintarea spre Kairouan, ca..
Scris în TURISM-360 din: ..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: