Căutare: "semenic"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: semenic
Şir luat în considerare pentru căutare: semenic
8 rezultate.
S-au găsit 8 rezultate pentru şirul introdus.

Pensiuni:

1. Complex Randunica
CATEGORIE- 2** Acest complex se gaseste la o altitudine de 900m, la poalele Muntilor Semenic, intr-un cadru natural deosebit. Detine o capacitate de 90 de..
2. Complex Vila Birta
Complexul este situat in Muntii Semenic, la altitudinea de 1445m, inconjurat de peisaje pitoresti. Ofera:* 6 dormitoare duble dotate cu: paturi americane,..
3. Pensiunea Danut
Pensiunea se afla situata la intrarea in cartierul Cuptoare, pe DN care duce catre Muntele Semenic si barajele de acumulare de la Valiug si Trei Ape. Detine..
4. Pensiunea Maria
CATEGORIE- 3*** Pensiunea se gaseste in zona turistica Crivaia, situata in continuarea Valiugului, la poalele Muntelui Semenic. Detine 6 camere cu 2 paturi..
5. Pensiunea Paula
CATEGORIE- 1* Pensiunea Paula este situata pe versantul estic al Muntilor Semenic, la 3km de Lacul Trei Ape si ofera: 3 camere cu cate 2 paturi fiecare, dot..
6. Pensiunea Semenic
Pensiunea Semenic dispune de 3 spatii de cazare dotate cu tv, cablu tv si bai proprii. Facilitatile oferite de pensiune sunt: acces la bucatarie, curte cu l..
7. Pensiunea Wolfsberg
CATEGORIE-2** Detine 30 de locuri de cazare in camere cu 2 locuri sau pentru mai multe persoane, dotate cu bai private, TV color. Alte facilitati: bar de ..
8. Vila Cusma
CATEGORIE- 2** Vila se gaseste la doar 150m de lacul Valiug in statiunea Crivaia, la poalele Semenicului, la o altitudine de 650 m. Detine 36 de locuri de..

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: