Căutare: "tampa"

Lungimea şirului trebuie să fie de minim 3 caractere şi să conţină doar litere sau cifre pentru a fi valid.
Şir introdus pentru căutare: tampa
Şir luat în considerare pentru căutare: tampa
10 rezultate.
S-au găsit 10 rezultate pentru şirul introdus.

Firme:

1. Residence Hirscher
In inima Brasovului si a centrului istoric al acestuia, Resedinta Hirscher este situata la poalele muntelui Tampa, la doar 200 de metri de Piata..
Partener TURISM-360 din: 21.10.2009

Pensiuni:

1. Pensiunea ANA MARIA***
Pensiunea Ana Maria e situata in Brasov in apropiere de centrul istoric. Aceasta are o capacitate de cazare de 10 camere double. Pensiunea va pune la dispozi..
2. Pensiunea Casa Wagner***
Hotelul Casa Wagner se afla in Brasov, in Piata Sfatului, intr-una din cele mai vechi cladiri din acest loc. Acesta dispune de 12 camere, fiecare cu baie pro..
3. Pensiunea LA RESIDENZA****
Pensiunea La Residenza este situata ultracentral intr-o cladire istorica construita in 1931. Aceasta dispune de o capacitate de cazare de 14 locuri in 3 came..
4. Pensiunea LEO***
Pensiunea Leo e situata poalele muntelui Tampa, aceasta dispune de 30 de locuri de cazare in 5 camere matrimoniale,4 camere duble twin si 3 apartamente. Came..
5. Pensiunea POMPI***
Pensiunea Pompi din Brasov ofera spre cazare camere moderne si confortabile, toaleta cu dus si apa calda, televizor color si cablu in camera, telefon, inter..
6. Pensiunea Rustic House
Situata intr-o zona linistita a orasului de sub Tampa , la cateva minute de centrul orasului, Rustic-House va asteapta sa petreceti clipe de neuitat intr-un ..
7. Pensiunea WARTHE ***
Pensiunea Warthe este recent construita si este situata in apropierea Brasovului si a Poienii Brasov. aceasta dispune de o capacitate de cazare de 34 de l..

Obiective turistice:

1. Rezervatia Naturala Tampa
Rezervatia Naturala Tampa cuprinde muntele Tampa, ce se inalta la aproximativ 400 de metri deasupra orasului Brasov. Rezervatia ofera o vedere panoramica spectaculoasa asupra orasului si se intinde pe o suprafata de circa 150 de hectare. Spatiul adaposteste, printre altele, specii precum stejarul, teiul, pinul, fagul precum si ochiuri de stepa, fauna fiind reprezentata de numeroase specii de pasari, insecte si mamifere.
Scris în TURISM-360 din: 05.04.2011
2. Tampa's Lowry Park Zoo
Lowry Park Zoo este o gradina zoologica non profit care acopera o suprafata de 230.000 de metri patrati. In 2004 a castigat premiul #1 Family Friendly Zoo oferit de Child Magazine, iar in Statul Florida este recunoscuta drept principalul centru pentru protejarea faunei si biodiversitatii. Gradina zoologica este administrata de Societatea Zoologica Lowry din Tampa, impreuna cu primaria orasului. Gradina are peste 1700 de animale.
Scris în TURISM-360 din: 26.07.2008

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: