Oferte Costinesti


 • Sorteaza dupa: Pret Data adaugat
 • Ordoneaza:
 •  
 •  

Costiensti este o comuna si o statiune din judetul Constanta, pe tarmul marii. A evoluat dintr-un sat pescaresc in anul 1960 intr-o destinatie de vara, foarte populata de tineri , dar in special pentru studenti. In interiorul tarmului se afla o mica laguna.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Costinesti

 • Obiective turistice
  • Complexul Vox Maris Intins pe o suprafata de sapte hectare,complexul reuneste toate coordonatele moderne ale confortului: doua restaurante cu specific romanesc si international, 3 baruri, club disco, sali de conferinte, piscine cu spatii pentru plaja (2 pentru adulti si una pentru copii), sala de fittnes, sauna, tenis de masa, bowling, tenis de teren, biliard, jacuzzi, masaj, spatii de joaca pentru copii si alte facilitati oferite oaspetilor pentru distractia pe timp de vara.
  • Epava Evanghelia Epava Evanghelia a esuat la sfarsitul anilor ’60 datorita conditiilor atmosferice nevaforabile si a vizibilitatii reduse. Noaptea tarziu, pe timp de furtuna vasul s-a apropiat foarte mult de mal, capitanul avand convingerea ca se afla in vecinatatea portului Constanta. Carena vasului a ramas blocata intre doua stanci in forma de V. Evanghelia a fost o nava comerciala greaca apartinand vestitului om de afaceri Aristotel Onassis. Datorita costurilor mult prea mari de recuperare, ea a fost abandonata, intrand ulterior in patrimoniul statului roman si devenind simbolul Costinestiului.
  • Golful Francezului Golful Francezului este golful ce poate fi vazut pe harta la sud de Costinesti. El este un loc de plaja ceva mai hippie (nudisti, corturi, etc.). Se poate ajunge cu masina pe un drum de pamant, pe langa faleza de pamant. Coborarea se face printr-o fisura in mal pe care un tractor sau ceva cu senile o poate aborda la nevoie. Adancimea in apa este de 5-7 metri, cu peisajul tipic Marii Negre - stanci, alge, guvizi, etc.
  • Lacul Costinesti Lacul Costinesti are o suprafata de 7 hectare, are o adancime mica, fiind separat de mare printr-un cordon de nisip. Lacul este unicul de felul sau de pe litoralul Romaniei care nu este alimentat subteran. Stratul de namol din jurul lacului este folosit pentru tratarea bolilor reumatice. Statiunea Costinesti isi ia numele de la lac din moment ce in 1949 s-a stabilit pe malul sau o tabara de studenti. Acea tabara constituie inceputul statiunii.
  • Obeliscul Obeliscul din pacate a fost daramat de viitura care a avut loc in toamna anului 2005, construindu-se unul nou in locul acestuia. Noul Obelisc a fost ingaugurat in iunie 2006 si inlocuieste vechiul monument distrus de inundatiile din septembrie 2005. Are o inaltime de 18.5 metri, cantareste 200 de tone si este format din 6 piese care sugereaza catargul unei nave cu panzele in vant. Pe timpul noptii este luminat de reflectoare cu halogen albastru.
 • Unităţi de cazare
 • Pensiuni

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: