Oferte Dubai


 • Sorteaza dupa: Pret Data adaugat
 • Ordoneaza:
 •  
 •  

1. Sejur de vis!...doar in Dubai.

749 € | 19 vizualizari
Sejur de vis!...doar in Dubai.

NOTA 1: ACTIV TOURS - RECOMANDAREA NOASTRA - hotelul dispune de apartamente dotate cu chicineta, in apropiere de atractiile principale ale orasului, dispune de sala de sport si piscina. Descrier..

Agentia: ACTIV TOURS & TRAVELS
22.04.2014

» Vezi detalii
Five Continents Cassells Al Barsha

Descriere Hotelul Five Continents Cassells Al Barsha isi intampina oaspetii cu o atmosfera calda si servicii de calitate, elemente optime pentru o vacanta relaxanta. Localizare Hotelul Five Cont..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

3. Grand Midwest Reve Tecom

588 € | 18 vizualizari
Grand Midwest Reve Tecom

Descriere Grand Midwest Reve Tecom a fost deschis in luna iulie a anului 2013 si dispune de 184 suite si apartamente, toate caracterizate de un design elegant care cu siguranta va aduce nota de pl..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

4. Grand Midwest Tower Media City

730 € | 15 vizualizari
Grand Midwest Tower Media City

Descriere Grand Midwest Tower Media City dispune de 225 camere caracterizate de un placut ambiant care cu siguranta va veni sa completeze relaxarea traita in concediul dumneavoastra. Localizare ..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

5. Novotel Dubai Al Barsha

761 € | 13 vizualizari
Novotel Dubai Al Barsha

Descriere Novotel Dubai Al Barsha se va deschide in luna octombrie a anului 2013. Localizare Novotel Dubai Al Barsha este situat in zona Al Barsha, langa Sheikh Zaied Road, in apropiere de stati..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

6. Sejur la Ocean View Dubai

961 € | 12 vizualizari
Sejur la Ocean View Dubai

Descriere Ocean View reprezinta cu siguranta locul potrivit atat pentru tinerele cupluri cat si pentru familiile cu copii. Prin localizarea sa in prestigioasa zona Jumeirah Beach Residence la doar..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

7. Ramada Jumeirah Dubai

787 € | 11 vizualizari
Ramada Jumeirah Dubai

Descriere Hotelul Ramada Jumeirah este un modern hotel caracterizat printr-un ambient chic care cu siguranta ofera turistilor o nota de plus concediului dumneavoastra. Localizare Hotelul Ramada ..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

8. Ramada Plaza Jumeirah Beach

951 € | 12 vizualizari
Ramada Plaza Jumeirah Beach

Descriere Ramada Plaza Jumeirah Beach reprezinta cadrul ideal in care va puteti petrece o vacanta perfecta, departe de cotidian. Design-ul camerelor, serviciile caracterizate de cele mai inalte s..

Agentia: Paralela 45 Pipera
22.04.2014

» Vezi detalii

Alte informaţii despre Dubai

 • Obiective turistice
  • BURJ AL ARAB Este unicul hotel de 7 stele din lume, construit pe mare la 28 km depărtare de plaja Jumeirah. Are o înălţime de 331 m şi 60 de etaje, un restaurant subacvatic şi unul la ultimul etaj, patinoar şi cinematograf. Forma pe care o ia hotelul este de corabie. Pereţii sunt acoperiţi cu 8.0000mp de aur de 22 K şi 24 000 mp de marmură.
  • Cartierul Bastakia Bastakia este tot ce a mai ramas din centrul istoric al Dubaiului si singurul loc unde turistii pot sa surprinda putin din viata zonei inainte de dezvoltarea imobiliara masiva prin care a trecut. Primii care au civilizat zona au fost un grup de negustori din Bastak (Persia) care in secolul XIX au infiintat aici un orasel, compus din conace si locuinte. Astazi aceste cladiiri au fost renovate pentru a gazdui magazine, restaurante, galerii si organizatii culturale. In timpul zilei majoritatea acestor sedii sunt inchise, pentru a se trezi la viata in timpul noptii.
  • Desertul Al Hamar Al Hamar sau Big Reed este o duna de nisip masiva de 100 de metri inaltime cu laturile foarte abrupte, asemanatoare cu partii de ski. Culoarea rosie a nisipului se datoreaza continutului inalt de oxid de fier. Duna se afla pe drumul Hatta Road, la 25 de minute spre sud de orasul Dubai. Duna ar trebui evitata in zilele de vineri si sarbatorile publice deoarece se umple de calareti arabi care vor sa galopeze spre varf.
  • Marea Moschee din Dubai Moscheea are o inaltime de 70 m si este situata pe strada Al Mussalla langa sediul suveranitatii Dubaiului. Este o constructie originala in stil Islamic ce dateaza din anul 1900, unde copiii invata Coranul pe de rost. Marea Moschee din Bur Dubai reprezinta principalul loc de rugaciune din Emirate.
  • Scoala Al-Ahmadiya Scoala a fost infiintata de Sheicul Mohammed bin Ahmed bin Dalmouk in 1912 si a functionat pana in 1962. Dar astazi a fost renovata iar o parte din clase au fost decorate pentru a reflecta designul anilor 20 si 30. Structura cladirii si mai ales curtea interioara reprezinta un exemplu elegant de arhitectura Islamica. O aripa a cladirii dispune de o colectie interesanta de fotografii sepia care ilustreaza evolutia a diferite generatii ale familie Al Maktoum.
 • Unităţi de cazare

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: