Oferte Florenta


 • Sorteaza dupa: Pret Data adaugat
 • Ordoneaza:
 •  
 •  
Craciun 4 zile la Florenta – Hotel Ascot 3* + avion de la 230 euro / persoana / sejur

Description Perioada: 23.12.2018-26.12.2018 Hotel Ascot 3*, Florenta Hotelul Ascot este situat în centrul Florenţei, la numai 100 de metri de Gara Santa Maria Novella. Acesta oferă ca..

Agentia: Bye Bye Travel
20.09.2018

» Vezi detalii
Toscana Medievala si Cinque Terre – Grup Organizat – 6 zile – Octombrie 2018 – Oferta Speciala- Avion – Hotel 3* – Asistenta turistica- Transferuri si TAXE AEROPORT INCLUSE!

Perioada: 22.10-27.10.2018 PRET SPECIAL:395 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT INCLUSE!* *Pretul este valabil pentru primii 8 turisti inscrisi! PRET STANDARD:475 euro/pers/sejur, TAXE AEROPORT I..

Agentia: Total Reisen & Jagd
19.06.2018

» Vezi detalii
Toscana Medievala si Cinque Terre - Grup Organizat - 6 zile - Octombrie 2018 - Oferta Inscrieri timpurii - Avion - Hotel 4* - Asistenta turistica - 339 euro/pers/sejur+taxe

Perioada: 20.10-25.10.2018 PRET INSCRIERI TIMPURII:339 euro/pers/sejur+taxe* *Pretul este valabil pentru primii 8 turisti inscrisi! PRET STANDARD:395 euro/pers/sejur+taxe Supliment SINGLE:1..

Agentia: Total Reisen & Jagd
21.11.2017

» Vezi detalii

Florenta este un oras din partea centrala a Italiei, capitala Toscanei si a provinciei Florenta, situata pe raul Arno. Se afla la doar 66km de Gologna si la 197 km de Roma, capitala Italiei.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Florenta

 • Obiective turistice
  • Biserica Di San Giovanni Biserica Di San Giovanni este celebra pentru arhitectura sa si cele trei usi din bronz frumos sculptate si decorate cu statui, ce au fost montate inca din secolul al XIV-XVI-lea. Intregul ansamblul arhitectural este o imbinare de zidarie, bronz, marmura si lemn ce impresioneaza prin varietatea operelor de arta din interor si exterior. Statuile ce decoreaza fatada au fost realizate e artisti precum: Andrea Sansovino, Giovan Francesco Rustici, Vincenzo Dani.
  • Biserica San Miniato Al Monte Biserica San Miniato Al Monte este amplasata pe Muntele Cruci. A fost construita in anul 1018 pe locul unui vechi lacas de cult din secolul al IV-lea. Pe partea superioara a fatadei poate fi admirat un mozaic din secolul al XII-lea, infatisand-ul pe Hristos alaturi de Sfanta Fecioara si pe Sfantul Miniato. In apropiere se gaseste Palatul Episcopal, mai multe fortificatii si un cimitir vechi.
  • Biserica Santa Maria del Fiore Biserica Santa Maria del Fiore este cunoscuta si sub numele de Domul din Florenta, fiind considerata de unii cea mai importanta si frumoasa cladire a Florentei. Constructia a inceput in 1296, proiectul fiind realizat de Arnolfo di Cambio si cu reveniri ale lui Brunelleschi in 1436. Domul de forma octagonala, larg de 45 metri are inaltime de 114,5 metri cu tot cu cruce. Fatada neo-gotica din marmura alba, verde si rosie este închinata in intregime Maicii Domnului.
  • Biserica Sfanta Cruce Biserica Sfanta Cruce este o biserica gotica franciscana, situata in Piata Sfanta Cruce. Gazduieste mormintele unora dintre cele mai importante personalitati din istoria Italiei, precum Michelangelo, Galileo, Macchiavelli, Galileo si Bardi.
  • Biserica Sfanta Maria del Santo Spirito Biserica este cunoscuta si sub numele de Santo Spirito. A fost ridicata pe ruinele unei manastiri din secolul al XIII-lea, distrusa intr-un incendiu. Planurile pentru noua constructie au fost realizate de Filippe Brunelleschi in 1444, insa dupa moartea acestuia proiectele au fost preluate de Antonio Manetti, Giovanni da Gaiole si Salvi d'Andrea care au finalizat si au dus la sfarsit visul lui Brunelleschi de a ridica biserica si domul. Biserica are in coponenta sa 38 de capele secundare.
  • Biserica Sfanta Maria Novella Biserica Sfanta Maria Novella a fost prima mare biserica din Florenta. A fost construita peste fundatia unei cladiri din secolul al IX-lea, devenind in 1221 un lacas de cult dominican. Proiectul a fost realizat de doi calugari arhitecti Fra Sisto Fiorentino şi Fra Ristoro da Campi. In 1360 s-a mai adaugat bisericii Capela Spaniola si turnul in stil gotic. Fatada este decorata in marmura alba si neagra. Interiorul cuprinde numeroase lucrari de arta religioase realizate de Giotto, Andrea Orcagna, Brunelleschi, Ghiberti, etc.
  • DOMUL SFÂNTA MARIA DEL FIORE Catedrala are o vechime de 500 ani şi este a 3 a ca marime după Catedrala Sf.Petru din Vatican şi Sf.Paul din Londra având înălţimea totală cu tot cu cruce de 114,5 m. Domul are largime de 42 m şi este cel mai mare dom din lume.
  • GRĂDINILE BOBOLI Reprezintă unul dintre cele mai intresante muzee din Florenţa, cu o colecţie interesantă de sculpturi din sec. XVI-XVIII şi câteva statui romane antice. Este amenajat în preajma Palatului Pitti, pe dealul Bobolo, pe o suprafaţă de 300 000 m2. Proiectul parcului este inspirat după modelul grădinilor Versailles, cu numeroase fântăni şi statui.
  • Muzeul Uffizi Muzeul Uffizi este unul dintre cele mai frumoase, vechi si importante muzee din lume. Colectia Uffizi reprezinta un tezaur artistic de o valoare inestimabila cu mii de tablouri, tapiterii si numeroase sculpturi, multe dintre ele antice. Muzeul Uffizi este celebru pentru colectia de autoportrete. De admirat sunt si Cabinetul de Desene si Gravuri. Muzeul cuprinde colectii impresionante ale lui Leonardo da Vinci, Michelangelo, Giotto, Botticelli.
  • PALAZZO PITTI Este un palat grandios, renascentist. A fost construit în 1460 pentru familia Pitti iar în 1549 a fost vândut familiei Medici. Azi găzduieşte Museo degli Argent ice păstrează mai multe comori ale Familiei Medici, de la artă la bijuterii şi accesorii, Galleria del Costume, cu haine ce acoperă peste 3 secole de modă, Galleria d’Arte Modernă cu numeroase tablouri din sec. XIX-XX , Galleria Palatine cu pictrură din sec. XV-XVII.
  • » Vezi toate
 • Unităţi de cazare

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: