Oferte Roma


 • Sorteaza dupa: Pret Data adaugat
 • Ordoneaza:
 •  
 •  
1 Decembrie 4 zile la Roma – Hotel Pyramid 2* + avion de la 180 euro / persoana / sejur

Description Perioada: 30.11-03.12.2018 Hotelul Pyramid este situat la 500 metri de staţia de metrou Piramide şi de gara Ostiense, de se poate lua trenul spre Aeroportul Fiumicino. Oferă ..

Agentia: Bye Bye Travel
21.09.2018

» Vezi detalii
Craciun 4 zile la Roma – Hotel Donatello 3 * + avion de la 199 euro / persoana / sejur

Perioada 23.12.2018-26.12.2018 Hotel Donatello 3*, Roma Acest hotel prietenos, proprietate de familie este situat între bazilica San Giovanni in Laterano și bazilica Santa Maria Maggi..

Agentia: Bye Bye Travel
21.09.2018

» Vezi detalii

Roma este capitala Italiei, aflata pe malul fluviului Tibru, avand o istorie spectaculoasa, fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano- Catolice, iar apoi a Italiei. Se afla situata in Peninsula Italica, in provincial Lazio.

» Citeşte mai mult

Alte informaţii despre Roma

 • Obiective turistice
  • Arcul de Triumf al lui Constantin Arcul de Triumf al lui Constantin este inalt de 25 de metri si este format din trei arcade placate cu marmura si decorat cu numeroase basoreliefuri. Arcul de Triumf al lui Constantin a fost inaugurat in 315 d.Hr. pentru a comemora victoria imparatului asupra lui Maxentius in batalia de la podul Milvius.
  • Biserica San Giovanni in Laterano Biserica San Giovanni in Laterano este catedrala Romei si scaunul eclezial al Papei. Oficial, aceasta este numita Arhibasilica Celui Mai Sfant Salvator, fiind cel mai vechi lacas de cult si incadrandu-se ca singura catedrala din Roma, dintre cele patru mari biserici antice.
  • Biserica Sfantul Petru Biserica Sfantul Petru se afla in Piazza San Pietro din Cetatea Vaticanului. Cu o lungime de 168 metri, inaltimea cupolei de 119 metri si o suprafata totala de peste 15.000 mp, este al-2-lea lacas sacru al crestinitatii dupa biserica Notre Dame de la Paix din Yamoussouko. Fatada in stil baroc este dominata de statuile Mantuitorului, Sfantului Ion Botezătorul si a celor 11 Apostoli. Biserica Sfantul Petru este in forma unei cruci latine cu 3 nave, in mijlocul careia se afla altarul principal al papilor. De o mare valoare este pictura lui Michelangelo – „Pieta”.
  • Bocca Della Verita Bocca Della Verita este un disc antic de marmura ce reprezinta corpul enorm al unui triton cu gura deschisa. Este situat langa Biserica Sfanta Maria. Se spune ca in epoca medievala era folosit pentru a judeca mincinosii, fara drept de apel. Cei acuzati de minciuna trebuiau sa-si puna mana in gura tritonului si sa repete ce au spus, daca minteau li se taia mana.
  • Castelul Saint Angelo Castelul Saint Angelo este o constructie masiva de forma circulara la care se ajunge trecand peste unul dintre cele mai frumoase poduri din lume, podul Saint Angelo - creatie a lui Bernini. Initial, castelul Saint Angelo a fost creat ca mausoleum pentru imparatul Adrian. Astazi cladirea serveste drept muzeu.
  • Colosseumul Colosseumul este cel mai mare amfiteatru roman construit vreodata, in care se desfasurau luptele cu gladiatorii din timpul lui Nero. Este construit in forma de elpisa cu axa mare de 186 metri iar axa mica de 150 metri. Colosseumul avea un perimetru de 520 metri si o inaltime de 55 metri. Termenul de Colosseum vine de la statuia colosala de 36 metri care il reprezinta pe Nero in chip de zeu al soarelui.
  • FONTANA DI TREVI Fântâna este constuită în stil rococo oranmentată cu creaturi acvatice de marmură, dominate de un impresionant Oceanus.Apa din fântână provine din Izvorul Aqua Vergine, numit aşa conform legendei căreia o fecioară le-a arătat sursa soldaţiilor însetaţi. Se spune că trebuie să arunci un bănuţ în fântână să fi sigur că te vei întoarce la Roma, dar şi ca dorinţele puse la arucarea bănuţului se împlinesc. Fântâna este o adevărată splendoare atât ziua cât şi noaptea.
  • FORUMUL LUI TRAIAN Accesul în forum se face prin arcul de triumf care se deschide într-o piaţă cu o statuie de bronz aurit a împăratului în centrul complexului. Include biblioteci greceşti şi romane, bazilica Ulpia şi un uriaş templu închinat lui Traian. A fost construită de Apolodor din Damasc şi terminată de Hadrian.
  • Monumentul lui Victor Emanuel al II-lea Unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale neoclasicismului în Roma este Monumentul lui Victor Emanuel al II-lea.
  • PALATUL QUIRINALE Palatul datează din 1574 şi a fost construit drept reşedinţă de vară a Papei. În 1870 a devenit reşedinţa regilor Italiei iar din 1947 reşedinţa preşedintelui Italiei.
  • » Vezi toate
 • Unităţi de cazare

Turism prin Imagini

Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: