Pensiuni Medias

Pensiunea Atel

Ofera spre cazare 7 camere.

» Vezi mai multe detalii

Alte informații despre Medias

 • Rentacar
 • Obiective turistice
  • Casa Memoriala Stephen Ludwig Roth
   Casa Memoriala Stephen Ludwig Roth Stephan Ludwig Roth a trait intre anii 1796 si 1849. A fost un ganditor umanist, istoric, profesor si pastor luteran sas din Transilvania, participant la Revoluţia de la 1848. Pentru participarea sa, a fost condamnat la moartea in aprili 1849. Muzeul prezinta piese de mobilier original (scrin..
   Localitatea: Medias
  • Centrul Vechi
   Centrul Vechi Centrul vechi al orasului Medias a fost punctul de intilnire al micilor producatori de cereale, sticla, olari, textilisti care veneau aici pentru a-si vinde marfa. Orasul are o vechime de peste 7 secole ceea ce inseamna ca in centrul vechi se aduna turnuri ale cetatii medievale, cladiri din perio..
   Localitatea: Medias
  • Complexul Arhitectural Franciscan Unul din cele mai vizitate obiective turistice din Medias este Complexul Arhitectural Franciscan care cuprinde biserica si manastirea franciscana. In jurul anului 1444, lacasul de cult se afla in administratia calugarilor franciscani, ulterior fiind transformat in spital. Astazi complexul are ..
   Localitatea: Medias
  • Muzeul Municipal Medias
   Muzeul Municipal Medias Muzeul municipal a luat fiinta in anul 1950, avand ca baza o colectie mai veche (prima jumatate a secolului. al XIX-lea) a Gimnaziului Evanghelic din Medias, la care s-au adaugat piese din Muzeul Biertan. Astazi muzeul dispune de 20.000 de exponate. De o valoare deosebita sunt sigiliul din ar..
   Localitatea: Medias
  • Turnurile Medievale
   Turnurile Medievale Cele noua turnuri ale cetatii medievale care au supravietuit sunt Turnul Clopotelor, Turnul Croitorilor, Turnul Aurarilor, Turnul Forkesch, Turnul Funarilor, Turnul Mariei, Turnul Rotarilor si Turnul Steingasser, Turnul Trompetilor. Fiecare dintre ele ascunde o poveste si au fost construite intre..
   Localitatea: Medias

Harta Medias

Turism prin Imagini


Warning: file_get_contents(http://weather.yahooapis.com/forecastrss?p=ROXX0005&u=c): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 401 Unauthorized in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 313

Warning: strpos(): Offset not contained in string in /home/cucuvel/public_html/templates/right_menu_index.php on line 325
Felul ofertei:
Tipul ofertei:
Tara:
Localitatea:
Pretul:
Alege tipul mesei:
Data plecarii:
Alege categoria de cazare:
Cauta un hotel: